Airpods>=huawei>sony. AirPods ve FreeBuds Pro 4 benzer kalitede ses sunuyorlar. Sony artik ses kalitesi bakimindan eskidi.
Aşırı kafam karıştı hocam
Son düzenleyen: Moderatör:
Airpods>=huawei>sony. AirPods ve FreeBuds Pro 4 benzer kalitede ses sunuyorlar. Sony artik ses kalitesi bakimindan eskidi.
Normal. Her birinin bir zayif noktasi var. En onemli sey ses kalitesiyse Huawei yeterli olur. Cunku AirPods ile Huawei arasinda 4 kusur bin liralik fark yok. Sony'i eliyorum cunku kendisi sadece ANC konusunda is yapiyor. Secimini Huawei ve Apple arasindan yapabilirsin. Apple olani alirsan 2-3 sene Apple amiral gemisi TWS kulakligini kullanmis olacaksin. Fakat Huawei Freebuds Pro 4 eski nesil bir kulaklik. Evet, eski. Cunku Huawei 1-2 ay once Freebuds Pro 5'i piyasaya surdu. Ben olsam AirPods alirdim butce varken. Ha, bir ihtimale karsi butce dusecekse iste o zaman Huawei alinir.Aşırı kafam karıştı hocamhepsinin iyi olduğu alanlar farklı, ne yapsam bilemedim.
Normal. Her birinin bir zayif noktasi var. En onemli şey ses kalitesiyse Huawei yeterli olur. Cunku AirPods ile Huawei arasinda 4 kusur bin liralik fark yok. Sony'i eliyorum cunku kendisi sadece ANC konusunda is yapiyor. Secimini Huawei ve Apple arasindan yapabilirsin. Apple olani alirsan 2-3 sene Apple amiral gemisi TWS kulakligini kullanmis olacaksin. Fakat Huawei FreeBuds Pro 4 eski nesil bir kulaklık. Evet, eski. Cunku Huawei 1-2 ay once FreeBuds Pro 5'i piyasaya surdu. Ben olsam AirPods alirdim bütçe varken. Ha, bir ihtimale karsi bütçe dusecekse iste o zaman Huawei alinir.
Rica ederim. Seciminde bol sans. Hayirli olsun simdiden kulakligin. İyi bir secim yapacagina eminim.Tekrardan teşekkür ederim, AirPods alacağım galiba.