Bütçe
20.000 TL
Bana kalırsa fiyatını hak etmeyen bir model. Tabii en son cashback falanla 28'e düşüyordu, 28 civarında alınır da 31-32'ye tercih etmezdim. 2-3 ay içinde yeni nesil QD-OLED bir monitör çıkacak, onu da bekleyebilirsiniz. Bana kalırsa LG modelini alıp geçerim.
Cashback değil taksitle alıyorum. 28 civarına bir alt modeli var, bu model düşmüyor. Ancak taksitli olduğu için 28 ya da 31-32 arasında çok bir fark olmuyor zaten. İkinci el baktım ama bulamadım. 2-3 ay içinde çıkacak yeni nesil QD-OLED'in 40 bin lira olmayacağının garantisi var mı? Bence yok. Değmez beklemeye. Zaten ülkede bekledikçe her şey pahalanıyor, şimdi stokta varken ve yakalamışken tercihim o olacak.

Bana kalırsa fiyatını hak etmeyen bir model. Tabii en son cashback falanla 28'e düşüyordu, 28 civarında alınır da 31-32'ye tercih etmezdim. 2-3 ay içinde yeni nesil QD-OLED bir monitör çıkacak, onu da bekleyebilirsiniz. Bana kalırsa LG modelini alıp geçerim.

4. nesil Penta Tandem QD-OLED gelecek, evet ama 2027 yılı içerisinde olacağı söyleniyor Asus markası, 2K modelleri için tabii. Penta Tandem QD-OLED çok daha iyi bir panel ile gelecek. İlk defa alacak biri için beklenir aslında ama zaman belli değil. Fiyat aralıkları da tam belli değil. LG üretiyor o modellerin panellerini de bu arada.

2. el OLED riskli bir şey, alınmaz @Edri. Konuştuğumuz gibi kullanım şekline göre tercih yap. 4. nesil çıkacak diye bekleyebilirsin ama dediğin gibi fiyatlar şu anki gibi olmayacak. Hem TR şartları hem de özellikleri bakımından biraz daha pahalı olacaklar.

2. el OLED riskli bir şey, alınmaz @Edri. Konuştuğumuz gibi kullanım şekline göre tercih yap. 4. nesil çıkacak diye bekleyebilirsin ama dediğin gibi fiyatlar şu anki gibi olmayacak. Hem TR şartları hem de özellikleri bakımından biraz daha pahalı olacaklar.
Ben zaten kararımı verdim XG27AQWMG modelini alacağım. Hiç bir eksisini göremedim. Umarım iade edilmiş bir şey falan yollamazlar.

Ben zaten kararımı verdim XG27AQWMG modelini alacağım. Hiçbir eksisini göremedim. Umarım iade edilmiş bir şey falan yollamazlar.
Güzel tercih yapmışsın, hayırlı olsun. Bütçenin üstünde ama olsun, buna değer. OLED'lerin baş belası olan düşük parlaklığı Gen 4 WOLED ile çözmeye başladı LG yavaş yavaş.