Bütçe
10.000 TL
@23783 1.30 saattir testte ancak sıvı ısım normal halinden sadece 2 derece artış gösterdi:

Eki Görüntüle 178288
Eki Görüntüle 178289

Radyatörümde serindi ayrıca. Sıvı sıcaklığı ilk 20 dk içinde tepeye ulaştı ve kalan 1 saat içinde gram oynama yapmadı. Sizin bilgisayarcının 30 yılını boşa harcamasına mı yansak :D

Bu sorun saatlerce render yapan sistemlerde oluyor, işlemciye bu kadar yüklenmeye gerek yok.

Bu sorun saatlerce render yapan sistemlerde oluyor, işlemciye bu kadar yüklenmeye gerek yok.

Hocam önceden 8 saat boyunca yüklendiğimi de biliyorum. Yine böyle bir sorun yaşamadım o sıralar Galahad vardı :D

Benim soğutucu sakatmı bende niye öyle oluyor acaba?

Sıvı soğutucunuz fabrikasyon bozuk gelmiş olabilir eğer sizin hatanız yoksa. Onun dışında fikrim yok. Kasanın hava akışı kötüdür belki.

2 kere iade ettim aslında. Kasanında camı yok bu arada kırmıştım duruyor öyle camsız iyi yani hava akışı.

Aslında tam tersi cam açık olduğunda eğer hava akışı varsa siz o hava akışını bozmuş oluyorsunuz. O cam olmadığında hava tüneli bozulmuş oluyor çünkü. Onun dışında radyatörün üstü kapalıysa sıcak havayı kolay tahliye edemez.

Aslında tam tersi cam açık olduğunda eğer hava akışı varsa siz o hava akışını bozmuş oluyorsunuz. O cam olmadığında hava tüneli bozulmuş oluyor çünkü. Onun dışında radyatörün üstü kapalıysa sıcak havayı kolay tahliye edemez.
Anladım. Bari gideyimde şu camı yaptırayım arada bi bacağım ekran kartına çarpıyor 😅