24300

Becerikli
Merhaba, şu anda SteelSeries Artics 9 Wireless kullanıyorum fakat kafa bandı kısmı uzun saatler takınca artık ağrıtmaya başladı. Hafif, kablosuz, terletmeyen ve şarj süresi iyi giden kulaklık arıyorum.

Bütçe ortalama 10.000 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bunun için yeni kulaklık almanıza gerek yok kulaklıktaki bant bir süre sonra esnekliğini kaybediyor. Bundan dolayı kafanız bant yerine bantın arkasındaki plastiğe deyiyor. Çok yüksek ihtimal kafa ağrınızın sebebi budur. Aynısı logitech'te başıma gelmişti. Bantı değiştirdim muadiliyle. Problem ortadan kalktı.
Ha ben illa kulaklığı değiştirecem diyorsanız Logitech GPRO X2 almayın. Fiyatını haketmiyor. (Şuan onu kullanıyorum)

Hocam bunun için yeni kulaklık almanıza gerek yok kulaklıktaki bant bir süre sonra esnekliğini kaybediyor. Bundan dolayı kafanız bant yerine bantın arkasındaki plastiğe deyiyor. Çok yüksek ihtimal kafa ağrınızın sebebi budur. Aynısı logitech'te başıma gelmişti. Bantı değiştirdim muadiliyle. Problem ortadan kalktı.
Ha ben illa kulaklığı değiştirecem diyorsanız Logitech GPRO X2 almayın. Fiyatını haketmiyor. (Şuan onu kullanıyorum)
Bilgi için teşekkür ederim tam olarak ilgilendiğim model oydu. Yeni kafa bandı sipariş verip deneyeyim bir de.

Bence IEM kulakiçi kulaklık önerisi isteyin. Kumaş falan fark etmiyor her türlü terletiyor.