Bütçem kalem dahil ₺10.000. İkinci el tablet almak istiyorum. Üniversite öğrencisiyim ve derslerde PDF üzerine veya not uygulamasına not alacağım. PDF üzerine not alırken yan tarafta galeri veya tarayıcı açık şekilde de kullanılabilirim. Oyun oynamayacağım, sadece video izlerim. Telefonum Samsung S24 FE, eğer Samsung önerecek olan olursa diye belirtmek istedim. Tabletten beklentim benim için kağıt ve kalemin yerini alması, işimi görmesi ve en az 3-4 yıl beni götürecek olması. Aklımda şu an MatePad 11.5 2023, iPad 9, MatePad 11, S6 Lite 2024 var. Bu tabletlerin tabii ki de garanti süreleri vs. değişiyor ama genel olarak bütçenin içinde kalan tabletler bunlar gibi gördüm. Ankara'da ikamet ediyorum, ilan önermek isterseniz mümkünse Çankaya ve çevresinden öneriniz. Şimdiden önerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum, iyi Sosyaller dilerim efendim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 10.000 TL
Hocam peki başka öneriniz var mı, şu da olabilir gibisinden?Tab S6 listeden kesinlikle uzak durun. Diğer 3 model de güzel ama iPad 9 son güncelleme ile tüm özellikleri kullanılamıyor ne yazık ki. Matepad 11.5 daha güncel olduğu için onu alsanız iyi olur.
O kadar çıkamam maalesef. Peki şuna ne dersiniz, 2023 model 6/128 Matepad 11.5" alayım 8000₺ civarına Trendyol üzerinden. Vergi iadesi 1336₺ geliyor. Onun üzerine 1000₺ daha koyup 2.500₺'ye 3. nesil kalem de alabiliyorum. Nasıl sizce, sıfır oluyor her şey.Bütçe çıkarsa iPad a16 baya güzel kullanıyorum. Ptden öğrenci indirimi ile alabilirsiniz ancak bu fiyatta başka öneri yok.
Teşekkürler hocam, ben biraz daha bakacağım fırsatlara. Sizce iPad 9 veya Air 3 alınır mı 9000₺ gibi fiyatlara, muadil kalemlerle veya 1. Nesil orjinal kalemle? Yoksa benim dediğim Matepad daha mı mantıklı oluyor? Tablet diyince hep aklıma iPad gelmiştir bu zamana kadar. Aldığım zaman da 3-4 yıl kullanacağım en az.
mete01
Üstün
Teşekkürler hocam, ben biraz daha bakacağım fırsatlara. Sizce iPad 9 veya Air 3 alınır mı? 9000₺ gibi fiyatlara, muadil kalemlerle veya 1. nesil orijinal kalemle? Yoksa benim dediğim MatePad daha mı mantıklı oluyor? Tablet deyince hep aklıma iPad gelmiştir bu zamana kadar. Aldığım zaman da 3-4 yıl kullanacağım en az.
Hocam iPad 4 yıllık cihaz oldu. Eskidi ancak hala kullanılabilir lakin oyun oynamıyorsanız hala gideri var. İsterseniz alabilirsiniz evet ancak RAM az geliyor. Alacaksanız bence iPad 10. nesilden aşağı almayın.
Hocam 10. nesile bütçem yetmiyor, oyun oynamayacağım. 3 yıl boyunca kullanmayı planlıyorum şu an. Muadil kalem + 65 pil devri olan iPad 9 toplamda 8500₺ gibi bir fiyata geliyor. Ya da vergi indirimiyle beraber 9000₺ gibi bir fiyata Matepad 11.5 2023 alabiliyorum. iPad'in uzun ömürlülüğü ilgimi çekiyor gerçekten de.Hocam iPad 4 yıllık cihaz oldu. Eskidi ancak hala kullanılabilir lakin oyun oynamıyorsanız hala gideri var. İsterseniz alabilirsiniz evet ancak RAM az geliyor. Alacaksanız bence iPad 10. nesilden aşağı almayın.
mete01
Üstün
Hocam 2 yıl güncelleme kaldı iPad’de alınır mı? Bence alınır. Sağlamsa iPad alabilirsiniz. Satışı da daha kolay olur hem.Hocam 10. nesile bütçem yetmiyor, oyun oynamayacağım. 3 yıl boyunca kullanmayı planlıyorum şu an. Muadil kalem + 65 pil devri olan iPad 9 toplamda 8500₺ gibi bir fiyata geliyor. Ya da vergi indirimiyle beraber 9000₺ gibi bir fiyata Matepad 11.5 2023 alabiliyorum. iPad'in uzun ömürlülüğü ilgimi çekiyor gerçekten de.