Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 10.000 TL
Hocam mantıksız demediniz. İstanbul'da arkadaşım var, kendisi alıp bana kargolayabilir. Ankara'dan veya Kocaeli'den de kendim alabilirim. Ama diğer illerde param guvende ile gönderiyor olmaları lazım en azından. Ben biraz İstanbul ve Kocaeli'ye de bakayım. Sizin de karşınıza güzel ilanlar çıkarsa paylaşınız lütfen. Bu arada bu Macvip olan ilanda touch ID çalışmıyor demişler, çok kötü bir şey mi sizce?Buna ne dersiniz hocam. Muadil kalemle 8500e gelir.
mete01
Üstün
Hocam kötü bir şey. Hem yapım pahalı hem de satışını yapamazsınız.Hocam mantıksız demediniz. İstanbul'da arkadaşım var, kendisi alıp bana kargolayabilir. Ankara'dan veya Kocaeli'den de kendim alabilirim. Ama diğer illerde param guvende ile gönderiyor olmaları lazım en azından. Ben biraz İstanbul ve Kocaeli'ye de bakayım. Sizin de karşınıza güzel ilanlar çıkarsa paylaşınız lütfen. Bu arada bu Macvip olan ilanda touch ID çalışmıyor demişler, çok kötü bir şey mi sizce?
Hocam o zaman bunu alın. Biraz kozmetik kötü ama muadil kalemle 10000e yakın fiyat olur.
Hatta 8000e inermiş yani baya uygun olur.
Tamamdır hocam bu ilana da yazdım.Hocam kötü bir şey. Hem yapım pahalı hem de satışını yapamazsınız.
Hocam o zaman bunu alın. Biraz kozmetik kötü ama muadil kalemle 10000e yakın fiyat olur.
Hocam dönüş yapmazlarsa veya uygun olmazsa, 6500₺'ye güzel iPad 9 alıp geçeyim mi sizce. İlerleyen aylarda para geçerse elime takas ile yukseltebilirimHocam kötü bir şey. Hem yapım pahalı hem de satışını yapamazsınız.
Son düzenleme:
mete01
Üstün
O da olur hocam. Ancak aciliyetiniz yoksa beklerseniz daha iyi olur. Takas işi biraz zor olur.Tamamdır hocam bu ilana da yazdım.
Hocam dönüş yapmazlarsa veya uygun olmazsa, 6500₺'ye güzel iPad 9 alıp geçeyim mi sizce. İlerleyen aylarda para geçerse elime takas ile yukseltebilirim
Hocam şu an üniversitede derslerim başladı zaten, tercihen hemen alıp kullanmaya başlamak istiyorum. Eğer sorun cikartmazsa zaten iPad 9u 3 yıl kullanabilirim ama cikartirsa ucuza satar üzerine para koyar yeni alırım. Şu an param çok yok ve biraz aciliyeti var o yüzden bu durumdayım. Yoksa sıfır A16 da alabilirdim aslındaO da olur hocam. Ancak aciliyetiniz yoksa beklerseniz daha iyi olur. Takas işi biraz zor olur.
mete01
Üstün
Sorun çıkartmaz hocam sadece her özelliği kullanamazsınız. Sadece ders çalışıp video izlemek için kullanacaksınız gideri var 5 sene.Hocam şu an üniversitede derslerim başladı zaten, tercihen hemen alıp kullanmaya başlamak istiyorum. Eğer sorun cikartmazsa zaten iPad 9u 3 yıl kullanabilirim ama cikartirsa ucuza satar üzerine para koyar yeni alırım. Şu an param çok yok ve biraz aciliyeti var o yüzden bu durumdayım. Yoksa sıfır A16 da alabilirdim aslında
Özellikten kastınız ne hocam, yapay zeka ile alakalı olanlar mı?Sorun çıkartmaz hocam sadece her özelliği kullanamazsınız. Sadece ders çalışıp video izlemek için kullanacaksınız gideri var 5 sene.
mete01
Üstün
Özellikten kastınız ne hocam, yapay zeka ile alakalı olanlar mı?
Hayır. Mesela ekran penceresi. Aynı Samsung DeX modu gibi oluyor cihaz. Zaten yapay zeka özellikleri iPad 11e bile gelmeyecek.