PlayStation 3
Üstün
Colorful anakart tarfında pek iyi değil, B850M Force gibi bir anakart varken diğerleri pek seçenek değil aslında.
11K'ya kadar çıkabiliyorsam şahsen B850M Force almazdım, bilemedim. Colorful, anakart tarafı iyi olmayabilir de bu parayla 19 fazlı anakart sunması şaşırtıcı.Colorful anakart tarfında pek iyi değil, B850M Force gibi bir anakart varken diğerleri pek seçenek değil aslında.
Hem fiyatı uygun, hem 1DPC, hem B650M-R gibi giriş seviye değil. Konu sahibine bunu önermiştirk diye hatırlıyorum.
X670E Gaming Plus, 11.000 düşmüş. Bu da oldukça sağlam bir anakart.11K'ya kadar çıkabiliyorsam şahsen B850M Force almazdım, bilemedim. Colorful, anakart tarafı iyi olmayabilir de bu parayla 19 fazlı anakart sunması şaşırtıcı.
B850M Force'u önerme sebeplerimizden biri OC potansiyeli olması. 1DPC olduğundan ötürü.11K'ya kadar çıkabiliyorsam şahsen B850M Force almazdım, bilemedim. Colorful, anakart tarafı iyi olmayabilir de bu parayla 19 fazlı anakart sunması şaşırtıcı.
Bence bunu alın, arkanıza bakmayın bile sipariş verdikten sonra.
Bunun X870 modeli 14k, gerek de yok yani. B850 fazlasıyla karşılar.
Bunun X870 modeli 14K, gerek de yok yani. B850 fazlasıyla karşılar.
Alabiliyorsanız alın, hocam. 20 fazlı anakart, sağlamdır. Fazlasıyla götürür sizi.Hocam uzun yıl kullanacagım için biraz paraya kıyıcam.
Alabiliyorsanız alın, hocam. 20 fazlı anakart, sağlamdır. Fazlasıyla götürür sizi.