Bütçe
10.000 TL
Güzel hocam, 17 fazı var. İşlemciye fazlasıyla yetecektir. Ekstra bolca özellikleri var. Bu da olabilir aslında, 19 fazlı.

@20424 @LH44 hocam daha iyi anakart önerisini bulunabilirler.
Colorful anakart tarfında pek iyi değil, B850M Force gibi bir anakart varken diğerleri pek seçenek değil aslında.
Hem fiyatı uygun, hem 1DPC, hem B650M-R gibi giriş seviye değil. Konu sahibine bunu önermiştirk diye hatırlıyorum.

Colorful anakart tarfında pek iyi değil, B850M Force gibi bir anakart varken diğerleri pek seçenek değil aslında.
Hem fiyatı uygun, hem 1DPC, hem B650M-R gibi giriş seviye değil. Konu sahibine bunu önermiştirk diye hatırlıyorum.
11K'ya kadar çıkabiliyorsam şahsen B850M Force almazdım, bilemedim. Colorful, anakart tarafı iyi olmayabilir de bu parayla 19 fazlı anakart sunması şaşırtıcı.

11K'ya kadar çıkabiliyorsam şahsen B850M Force almazdım, bilemedim. Colorful, anakart tarafı iyi olmayabilir de bu parayla 19 fazlı anakart sunması şaşırtıcı.
X670E Gaming Plus, 11.000 düşmüş. Bu da oldukça sağlam bir anakart.

Giriş seviye X870'e kıyasla çok daha iiy bir tercih olur.

B850M Force'u önerme sebeplerimizden biri OC potansiyeli olması. 1DPC olduğundan ötürü.

SK Hynix A-die için gayet güzel anakart.