Milas12

Üyecik
Merhaba ,

2027 YKS Sayısal hazırlık sürecim için sizlerin tecrübelerinden ve tavsiyelerinden faydalanmak istiyorum.

Arka Planım ve Mevcut Durumum:

• Lise: Meslek lisesi çıkışlıyım.
  • Sonuç: Bu seneki sınavda Sayısal alanda 670k sıralama yaptım.
  • Çalışma Geçmişim: 12. sınıfta TYT temeli atmak adına 2-3 ay kadar çalıştım fakat sonrasında bırakmak zorunda kaldım.
  • Güncel Durum: Kısa bir süre önce bir ameliyat geçirdim. Ameliyat öncesinde ufak ufak çalışıyordum, ameliyattan sonra yaklaşık 1 hafta geçti ve artık masanın başında rahatça oturup çalışabiliyorum.
Hedefim:YKS 2027 Sayısal'da güzel bir derece yapıp Bilgisayar Mühendisliği veya Yazılım Mühendisliği kazanmak.

Merak Ettiklerim ve Tavsiye İstediğim Konular:

1. Meslek lisesi temeliyle ve bu geçmişle önümdeki 10 ayı iyi değerlendirirsem hedeflediğim mühendislik sıralamalarına ulaşmam ne kadar gerçekçi?
  2. Sağlığımı zorlamadan, masa başı sürelerimi kademeli olarak artırarak ilk aylarda nasıl bir TYT / AYT dengesi kurmalıyım?
  3. Benim gibi temeli zayıf/orta olanlar için özellikle Matematik ve Fen branşlarında başlangıç seviyesi kaynak ve kanal önerileriniz nelerdir?
Vakit ayırıp tecrübelerini ve önerilerini paylaşan herkese şimdiden çok teşekkür ederim.