10 Mbps internet oyun ve gündelik hayat için yeter mi?

Az önce hız düştü 15e yok yetersiz 2 kişide bile tıkanıyor.

Yok en az 100 Mbps olmalı, en az.

Kime göre neye göre?
İnternet hızım maalesef sonuçlara göre bu kadar. Sizce oyun ve gündelik internette falan gezmek için yeter mi?

Hocam ben 24 kullanıyorum, tam şu an ben internette gezinirken ve arka planda Battle.net oyun indirirken eşim ve kızım da Netflix'te dizi seyrediyorlar.

10 Mbps size yeter mi sorusunun cevabı şu: Yapacağınız işe ve beklentinize göre yetebilir. Hele ki tek başınızaysanız yetme ihtimali kısa vadede yüksektir. İndirme işi uzun sürer yalnız. Ben de bazen gece açık bırakıp yatıyorum.

144p ile mi izliyorlar.

Bir şey indirmek için onlarca saat beklememek, bir içeriği izlerken takılma yaşamamak için. 24 mbps hızda internette, tüm ev halkı bir yerlerde bir şey izlerken siz rahatça 1080p video izleyemezsiniz.

Bir şey indirmek için onlarca saat beklememek, bir içeriği izlerken takılma yaşamamak için. 24 mbps hızda internette, tüm ev halkı bir yerlerde bir şey izlerken siz rahatça 1080p video izleyemezsiniz.

Konu sahibi durumunu belirtmiş (10 Mb/s), soruyu sormuş: "Sizce oyun ve gündelik internette falan gezmek için yeter mi?"

Ben cevap verdim, hangi koşullarda yeteceğini söyledim ve örnek olması açısından kendi koşullarımı anlattım. Örnek verdiğim koşullar "bütün ev halkı bir yerlerde bir şeyler izlerken 1080p video izliyorum" değil, "İnternette gezinir ve arka planda oyun indirirken ailem sıkıntısız şekilde Netflix izliyor" şeklinde. Bilmiyorum size neden inanılmaz geldi ya da bilmiyorum tam olarak neye cevap veriyorsunuz.

"En az 50 Mpbs olmalı "en az"" cümlesi, konu sahibinin sorduğu soruya cevap olma özelliği taşımıyor. Burada sizin koşullarınızda size yetip yetmeyeceğinin konuyla ne yazık ki ilgisi yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…