İndirme ve video izlenmeyecekse idare eder. Hızın oyunda bir önemi yok.
En az 35 Mbps olmalı birazcık bir şeyler yapabilmek için.Az önce hız düştü 15e yok yetersiz 2 kişide bile tıkanıyor.
İnternet hızım maalesef sonuçlara göre bu kadar. Sizce oyun ve gündelik internette falan gezmek için yeter mi?
Yok en az 100 Mbps olmalı, en az.
Kime göre neye göre?
Hocam ben 24 kullanıyorum, tam şu an ben internette gezinirken ve arka planda Battle.net oyun indirirken eşim ve kızım da Netflix'te dizi seyrediyorlar.
10 Mbps size yeter mi sorusunun cevabı şu: Yapacağınız işe ve beklentinize göre yetebilir. Hele ki tek başınızaysanız yetme ihtimali kısa vadede yüksektir. İndirme işi uzun sürer yalnız. Ben de bazen gece açık bırakıp yatıyorum.
Bir şey indirmek için onlarca saat beklememek, bir içeriği izlerken takılma yaşamamak için. 24 mbps hızda internette, tüm ev halkı bir yerlerde bir şey izlerken siz rahatça 1080p video izleyemezsiniz.Yok en az 100 Mbps olmalı, en az.
Kime göre neye göre?
Hocam ben 24 kullanıyorum, tam şu an ben internette gezinirken ve arka planda Battle.net oyun indirirken eşim ve kızım da Netflix'te dizi seyrediyorlar.
10 Mbps size yeter mi sorusunun cevabı şu: Yapacağınız işe ve beklentinize göre yetebilir. Hele ki tek başınızaysanız yetme ihtimali kısa vadede yüksektir. İndirme işi uzun sürer yalnız. Ben de bazen gece açık bırakıp yatıyorum.
Bir şey indirmek için onlarca saat beklememek, bir içeriği izlerken takılma yaşamamak için. 24 mbps hızda internette, tüm ev halkı bir yerlerde bir şey izlerken siz rahatça 1080p video izleyemezsiniz.