Yusuf Cevizci
Başarılı
Selam. 10 metrekarelik bir odam var. Hem yatak odam hem de çalışma odam. Bu odama bir klima satın almak istiyorum. İki model arasında kaldım.
Benim için en önemli kriter dış ünite sessizliği. Bina eski olduğu için ses yalıtımı ve ısı yalıtımı yok. Bu nedenle dış ünitenin olabildiğinde sessiz olması gerekiyor. Farklı model önerilerine de açığım.
ty.gl
ty.gl
Benim için en önemli kriter dış ünite sessizliği. Bina eski olduğu için ses yalıtımı ve ısı yalıtımı yok. Bu nedenle dış ünitenin olabildiğinde sessiz olması gerekiyor. Farklı model önerilerine de açığım.
Samsung Windfree Premium Ar60f12c1kw/sk A 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima - Fiyatı, Yorumları
Windfree Premium Ar60f12c1kw/sk A 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
LG 12k Btu - Dualcool Plus Inverter Wi-fi Akıllı Klima 12000 Btu Enerji A Duvar Tipi Beyaz (2025) - Fiyatı, Yorumları
12k Btu - Dualcool Plus Inverter Wi-fi Akıllı Klima 12000 Btu Enerji A Duvar Tipi Beyaz (2025) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
Son düzenleyen: Moderatör: