Bütçe
35.000 TL

Yusuf Cevizci

Başarılı
Selam. 10 metrekarelik bir odam var. Hem yatak odam hem de çalışma odam. Bu odama bir klima satın almak istiyorum. İki model arasında kaldım.
Benim için en önemli kriter dış ünite sessizliği. Bina eski olduğu için ses yalıtımı ve ısı yalıtımı yok. Bu nedenle dış ünitenin olabildiğinde sessiz olması gerekiyor. Farklı model önerilerine de açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam. 10 metrekarelik bir odam var. Hem yatak odam hem de çalışma odam. Bu odama bir klima satın almak istiyorum. İki model arasında kaldım.
Benim için en önemli kriter dış ünite sessizliği. Bina eski olduğu için ses yalıtımı ve ısı yalıtımı yok. Bu nedenle dış ünitenin olabildiğinde sessiz olması gerekiyor. Farklı model önerilerine de açığım.

Benim oda 20 m2, 18’lik fazlasıyla yeterli. Bide benimki eski ve Vestel marka, yani sen düşün artık, o kadar iyisini almaya gerek olup olmadığını kararı sana kalmış.

Hocam alternatif olarak TCL önereyim. Hem iç ünite hem dış ünite aşırı sessiz. Üretici firma da GREE olduğu için gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Attığınız klimalar 12.000 Btu. Odanız için fazla olabilir.
Klima sadece Btu ile olmaz öncelikle keşif yapılmalı, kaç Btu olacağı belirlendikten sonra ürün alınmalıdır.
Marka olarak ise Midea ve Kaira bakılabilir.