Detaylar
Kim cevapladı?kaganaltug
Yetkin
Eğer ki temelden yok ise Bıyıklı Matematik'ten ilerlemenizi öneririm. Ben genelde konu anlatımlarında konuyu dinler sonra hoca soruları çözerken kendim çözer sadece takıldığıma bakardım. Bu şekilde daha iyi odaklanıp hızlıca ilerlerdim.
Eğer ki temelden yok ise bıyıklı Matematik'ten ilerlemenizi öneririm. Ben genelde konu anlatımlarında konuyu dinler sonra hoca soruları çözerken kendim çözer sadece takıldığıma bakardım. Bu şekilde daha iyi odaklanıp hızlıca ilerlerdim.
Anladım teşekkür ederim ayrıca matematik icin temeli olmayan kişiler icin hangi test kitabını önerirsiniz önceden yaz tatilinde önceki senelerin konularını bitirmek icin antermanlarla matematik 1 kitabını almıştım ama coğunu bitiremedim.
kaganaltug
Yetkin
Zor mu geldi yoksa kendiniz mi bitirmediniz? Eğer ki zor geldiyse önce Bıyıklı Matematik kanalından 10 günde temel atma kampını izlemenizi tavsiye ederim. Konuyu oradan izledikten sonra tekrardan Antrenmanlarla Matematikte bitirmediğiniz konuları bitirebilirsiniz. Arından da Mikroorijinal'e geçiş yapabilirsiniz. Geçiş yapmadan önce bir tane daha nispeten basit bir kaynak çözmek isterseniz Aktif Matematik 0'dan Başlayanlara veya Parkur Matematik Yeni Başlayanlar İçin önerebilirim.Anladım teşekkür ederim ayrıca matematik icin temeli olmayan kişiler icin hangi test kitabını önerirsiniz önceden yaz tatilinde önceki senelerin konularını bitirmek icin antermanlarla matematik 1 kitabını almıştım ama coğunu bitiremedim.