6447
Başarılı
İyi günler, az önce kendi maaş kartımla 10 $ yükledim, para hesaba geçti. Daha önce de yüklemiştim, sorun olmamıştı ama şimdi şu hatayı veriyor:
Doğrulamak istiyorum fakat kırmızı uyarı veriyor. Ek olarak, para hesabıma geçti ama öncesinde 3 kez başarısız para çekme girişimi olmuş. Garanti'de iki tane hesabım vardı, boş olandan 3 kere çekmeye çalışmış. Bundan kaynaklı olabilir mi?
Az önce garanti aradı teyit için 1.$3 dolar sizin yaptığınız işlem mi diye onayladım ama sonuç değişmedi. Ek olarak boş hesaba parada attım
Şimdi sorunu çözdüm ama pazar banım 3 gün oldu neden böyle oldu?
Bankanız bir ya da iki küçük çekimi reddetti. Eğer bankanızla ilgili bu meseleyi çözerseniz, daha sonra yeniden deneyebilirsiniz.
Doğrulamak istiyorum fakat kırmızı uyarı veriyor. Ek olarak, para hesabıma geçti ama öncesinde 3 kez başarısız para çekme girişimi olmuş. Garanti'de iki tane hesabım vardı, boş olandan 3 kere çekmeye çalışmış. Bundan kaynaklı olabilir mi?
Az önce garanti aradı teyit için 1.$3 dolar sizin yaptığınız işlem mi diye onayladım ama sonuç değişmedi. Ek olarak boş hesaba parada attım
Şimdi sorunu çözdüm ama pazar banım 3 gün oldu neden böyle oldu?
Son düzenleyen: Moderatör: