Bütçe
100.000 TL
Merhaba, renk, marka, satın alınacak site veya sistemin hazır toplama ya da parça parça olması benim için önemli değil. Mümkünse 7800X3D işlemci ve RX 9070 XT (bütçe dahilinde daha F/P model varsa o da olabilir) ekran kartı içeren bir sistem düşünüyorum.
Bütçem yaklaşık 100.000 TL. Gerekirse 5-10 bin TL kadar esneme yapabilirim.

Anakart MB B850 Gamıng Plus Wıfı Pz
Kasa Corsair 3500X
İşlemci AMD 9700X
RAM Patriot
Sıvı soğutucu Corsair Nautilus
SSD MSI Spatium M470
RX9070XT Asrock
Toplam: 126.380₺

Geçen gün birine tavsiye etmiştim. Bazı parçaları değiştirip istediğin fiyata dengeli bir sistem kurabilirsin. Anakart arkadan bağlantı destekli kablo görünmezliği ile temiz ve şık bir kurulum olur. İşlemci ve ana kartı sabit tutup, diğer parçaları değiştirebilirsin.

Şu şekilde 106 bin TL oluyor. Ekran kartını ikinci elden 35 bin TL civarına temiz bir model alabilirsiniz. Toplam fiyatın içinde RAM'den 2 tane var. 32GB yani sistem.

Anakart MB B850 Gamıng Plus Wıfı Pz
Kasa Corsair 3500X
İşlemci AMD 9700X
RAM Patriot
Sıvı soğutucu Corsair Nautilus
SSD MSI Spatium M470
RX9070XT Asrock
Toplam: 126.380₺

Geçen gün birine tavsiye etmiştim. Bazı parçaları değiştirip istediğin fiyata dengeli bir sistem kurabilirsin. Anakart arkadan bağlantı destekli kablo görünmezliği ile temiz ve şık bir kurulum olur. İşlemci ve ana kartı sabit tutup, diğer parçaları değiştirebilirsin.
Umarım önerdiğiniz kişi almamıştır. Kötü bir sistem.

Şu şekilde 106 bin TL oluyor. Ekran kartını ikinci elden 35 bin TL civarına temiz bir model alabilirsiniz. Toplam fiyatın içinde RAM'den 2 tane var. 32GB yani sistem.

Enermax PSU yerine Rebel P20, TR AIO yerine Liqmaxflo SR, KC3000 yerine Exceria G2 Pro, aynı fiyatta daha iyi seçimler olur.

Teşekkürler