SemhEngn
Başarılı
2K 165hz OLED panel ve Ultra-9-275hx işlemci.
Hocam legionlar 103 -104 derece işlemci ve siyah ekran hatalarından bahsedilmiş şikayet varda. Kronik mi bu durum ?@n4ckufu, O zaman düşünmeden alın gitsin. Termal iletim olarak çok iyidir Legion modeller. Bize de hayırlı olsun demek düşer.
Soğutma performansı nasıl hocam ? Ve sıvı metal yerine macuna geçebilir miyim ileride ?@n4ckufu, Lenovo Legion konusunda şikayetler olması normal. Ne kadar iyi cihazlar da olsalar 110W çekebilen CPU modelini soğutacak cihaz yok dünya üzerinde. O yüzden normal bir değer. Kronik değildir.
Predator açık ara favori modellerimden birisi almayı düşünüyorsanız başka cihazlara bakmanıza gerek bile yok diyebilirim. Forumda bir çok insana önerdim.
Bu fiyata değer mi peki hocam@n4ckufu, Geçebilirsiniz tabii ki. Ancak ben macun önermem bu kadar güçlü bir laptop için. Soğutamayabilir macunlar. PTM bir ürüne geçilebilir ilerisi için.
Soğutma performansı segmentine göre iyidir. Sıcaklıkları başta yüksek gelebilir ancak işleyişini anladıktan sonra kafanızda oturacaktır. Predator cihazlar diğer cihazlara göre limitlerine kadar izin veriyor. Diğer firmalar daha soğuk çalışsın diye PL1, PL2 limitlerini aşağılara çekebiliyor. Bu yüzden Predator verdiğiniz paranın hakkını alacaksınız demek oluyor.