Bütçe
100.000 TL
@n4ckufu, Lenovo Legion konusunda şikayetler olması normal. Ne kadar iyi cihazlar da olsalar 110W çekebilen CPU modelini soğutacak cihaz yok dünya üzerinde. O yüzden normal bir değer. Kronik değildir.

Predator açık ara favori modellerimden birisi almayı düşünüyorsanız başka cihazlara bakmanıza gerek bile yok diyebilirim. Forumda bir çok insana önerdim.

@n4ckufu, Lenovo Legion konusunda şikayetler olması normal. Ne kadar iyi cihazlar da olsalar 110W çekebilen CPU modelini soğutacak cihaz yok dünya üzerinde. O yüzden normal bir değer. Kronik değildir.

Predator açık ara favori modellerimden birisi almayı düşünüyorsanız başka cihazlara bakmanıza gerek bile yok diyebilirim. Forumda bir çok insana önerdim.
Soğutma performansı nasıl hocam ? Ve sıvı metal yerine macuna geçebilir miyim ileride ?

@n4ckufu, Geçebilirsiniz tabii ki. Ancak ben macun önermem bu kadar güçlü bir laptop için. Soğutamayabilir macunlar. PTM bir ürüne geçilebilir ilerisi için.

Soğutma performansı segmentine göre iyidir. Sıcaklıkları başta yüksek gelebilir ancak işleyişini anladıktan sonra kafanızda oturacaktır. Predator cihazlar diğer cihazlara göre limitlerine kadar izin veriyor. Diğer firmalar daha soğuk çalışsın diye PL1, PL2 limitlerini aşağılara çekebiliyor. Bu yüzden Predator verdiğiniz paranın hakkını alacaksınız demek oluyor.

1786107652001.webp