100.000 TL NVIDIA ekran kartlı bilgisayar toplama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan traplord31
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 224
  • Etiketler Etiketler
    kasa
Bütçe
100.000 TL

traplord31

Çalışkan
Bütçem 100K ama AMD ekran kartı olmasın, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Reis teşekkürler eyvallah ama 100k verdiğim PC'de Gainward kullanmak istemiyorum daha bilindik markaları istiyorum ve İtopya tarzı sitelerden toplamayı düşünüyorum.

Reis teşekkürler eyvallah ama 100k verdiğim PC'de Gainward kullanmak istemiyorum daha bilindik markaları istiyorum ve İtopya tarzı sitelerden toplamayı düşünüyorum.

İtopya iyi bir site değil sadece bilindik.
Bu fiyatlar da bu ikisini bulabildim ve zaten Gainward iyi marka.

İtopya'yı örnek verdim zaten onun gibi sitelerden direkt toplayım montajlı olarak gelmesini istiyorum.

O zaman aynı sistem için daha fazla ücret ödeyeceksiniz. Ya da aynı paraya daha düşük seviye bir sistem alacaksınız. Gainward gayet iyi bir marka. Palit'in alt markası. Güvenilir bir bilgisayarcıya verirsiniz ücretini toplar. Siz de toplarsınız gayet basit aslında.

7'den yukarı çıkmaz mı bütçe? AIO'yu Thermalright yapıp oradan 1500 lira çalalım, PSU'yu Cratos yapalım, kasa olarak da buluruz bir şeyler. XT Pro Ultra derdim normalde ama fanları deli sesliymiş son yaptığım sistemde onu gördüm. XT View'da 360 desteği var mı kontrol etmek lazım. Lancool 216 ve CUT592 de 1000 lira ekliyor.

Ek olarak ben olsam PSU'yu 1000'den aşağı almazdım 5080 için. Zaten Cratos'lar arasında çok çok az fiyat farkı var.

100'lük sistemde 1-2'nin hesabı yapılmadan 1200W bile alınmalı bence. Son yaptığım 9700X-5070 Ti sistemde aynı mantık yaptım, 1200W Cratos taktım rahat kafa olsun diye 400 lira dediğin şu anda bir kahve parası.

Evet daha fazla ödeyeceğim ama kafam rahat olacak en azından bilindik markalarla toplarsam diye düşünüyorum.

Evet daha fazla ödeyeceğim ama kafam rahat olacak en azından bilindik markalarla toplarsam diye düşünüyorum.

Hocam markayı siz bilmiyorsunuz. Gainward Palit'in alt markası. İkisi de ülkemizde yıllardır satılıyor yurt dışında da oldukça popüler ve bilindik.

Bilindik markadan kastınız ASUS ve MSI ise Türkiye'de servisleri berbat ötesi haberiniz olsun. Özellikle MSI'in (ServisPoint) rezalet.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…