traplord31
Çalışkan
Bütçem 100K ama AMD ekran kartı olmasın, teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör:
www.jumbum.com.tr
![]()
MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 6.448,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Toplamda 99k. 4K da kullanacaksan bence 9700X yapabilirsin işlemciyi diğer bileşenlerini yükseltirsin onun yerine.Arctic Liquid Freezer III 360 Multi Compatible All-in-One CPU Water Cooler
Arctic Liquid Freezer III 360 Multi Compatible All-in-One CPU Water Coolerwww.jumbum.com.tr
@The Man From Earth kasa + PSU olarak daha iyi bir önerin var mı hocam?
Reis teşekkürler eyvallah ama 100k verdiğim PC'de Gainward kullanmak istemiyorum daha bilindik markaları istiyorum ve İtopya tarzı sitelerden toplamayı düşünüyorum.
İtopya iyi bir site değil sadece bilindik.
Bu fiyatlar da bu ikisini bulabildim ve zaten Gainward iyi marka.
İtopya'yı örnek verdim zaten onun gibi sitelerden direkt toplayım montajlı olarak gelmesini istiyorum.
7'den yukarı çıkmaz mı bütçe? AIO'yu Thermalright yapıp oradan 1500 lira çalalım, PSU'yu Cratos yapalım, kasa olarak da buluruz bir şeyler. XT Pro Ultra derdim normalde ama fanları deli sesliymiş son yaptığım sistemde onu gördüm. XT View'da 360 desteği var mı kontrol etmek lazım. Lancool 216 ve CUT592 de 1000 lira ekliyor.![]()
MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 6.448,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Toplamda 99k. 4K da kullanacaksan bence 9700X yapabilirsin işlemciyi diğer bileşenlerini yükseltirsin onun yerine.Arctic Liquid Freezer III 360 Multi Compatible All-in-One CPU Water Cooler
Arctic Liquid Freezer III 360 Multi Compatible All-in-One CPU Water Coolerwww.jumbum.com.tr
@The Man From Earth kasa + PSU olarak daha iyi bir önerin var mı hocam?
O zaman aynı sistem için daha fazla ücret ödeyeceksiniz. Ya da aynı paraya daha düşük seviye bir sistem alacaksınız. Gainward gayet iyi bir marka. Palit'in alt markası. Güvenilir bir bilgisayarcıya verirsiniz ücretini toplar. Siz de toplarsınız gayet basit aslında.
Evet daha fazla ödeyeceğim ama kafam rahat olacak en azından bilindik markalarla toplarsam diye düşünüyorum.
Bence gayet güzel bir sistem;Bütçem 100K ama AMD ekran kartı olmasın, teşekkürler.