Normal de hiç cevap vermezdim, ikili konuşma olmasını çoğunlukla istemem. Ancak burada birkaç yanlış bilgi var.
9955hx ile 275hx rakip bile değil. 9955hx ağır şekilde fark atıyor, çoklu/tekli işlemlerde. Watt/Performans dediğimiz kısasa göre bakarsak.
GameGaraj cihazlar güzel, genellikle de öneriyoruz. Ancak bu bütçede Acer Predator cihaz varken hiçbir GameGaraj modeline bakmam. Ha bu arada, kronik bir sorunu yok GameGaraj cihazların. Tongfang kasa kullanıyorlar. Ancak bütçe de atılan hiçbir cihazı soğutma olarak yakalayamıyorlar.
"Acer'in bazı modelleri." ama hangi modelleri. Önemli olan o zaten. Bahsettiğiniz seri sanırım V15, çok berbat rezil bir seriydi.
Predator cihazın soğutması iyi, kötü denildiği kısımlarda işlemcinin çektiği watt değerlerine bakacaksınız. Birisi yazmıştı Forum'da rastgele bir konuya, i9 13980h CPU 110 dereceye çıkıyor. Normal değil mi? O kadar wattla ben de çıkarım 110 dereceye zaten.
9XL cihaz güzel, yanlış hatırlamıyorsam da MSI Vector kasaydı.
buraya yazdığım mesajları yanlış anlamanızı istemiyorum, dipnot geçip eksikleri düzelteyim dedim.