Bütçe
100.000 TL

Attıklarını mesela ben alabilirim, o 2 fanli sıvı soğutucu yerine 3 fanli sıvı soğutucu alır, 1 TB SSD alırdım şimdilik sonra istersen 2. SSD olarak alırsın tabii bütçe sıkıntın yoksa sana kalmış.

Ekran kartında ucuz secenekler de var 45 bin TL'ye ama testlerine falan da bakmadım kalitesini bilmiyorum sen bu kartı istersen bu kartı da alabilirsin bütçem olsa tercihim ASUS veya MSI olurdu.

Hava soğutucu da olabilir, öylesine bakmıştım zaten kendim. Uyum konusunu kontrol edebileceğim bir site var mıdır?
Hocam işlemci baya güçlü duruyor o yüzden hava soğutucu konusunda tereddütlerim var ama ben hava sogutucu alsam şunu alırdım.

Attıklarını mesela ben alabilirim, o 2 fanli sıvı soğutucu yerine 3 fanli sıvı soğutucu alır, 1 TB SSD alırdım şimdilik sonra istersen 2. SSD olarak alırsın tabii bütçe sıkıntın yoksa sana kalmış.

Ekran kartında ucuz secenekler de var 45 bin TL'ye ama testlerine falan da bakmadım kalitesini bilmiyorum sen bu kartı istersen bu kartı da alabilirsin bütçem olsa tercihim ASUS veya MSI olurdu.

Hocam işlemci bayağı güçlü duruyor o yüzden hava soğutucu konusunda tereddütlerim var ama ben hava sogutucu alsam şunu alırdım.

Fanı bundan alsam okey mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam iletken bir sıvı olmasa dahi sızma durumunda sisteme belki zarar verir diye bir tık korkuyorum. Bir de hava tipi soğutucuda gider fan değiştirirsin ama sıvıda bir sorunda genel bir değişiklik yapman gerekebilir.

Bu işlemciye de nasıl bir hava tipi soğutucu takılır onu da bilemedim haha :D

Hocam iletken bir sıvı olmasa dahi sızma durumunda sisteme belki zarar verir diye bir tık korkuyorum. Bir de hava tipi soğutucuda gider fan değiştirirsin ama sıvıda bir sorunda genel bir değişiklik yapman gerekebilir.

Bu işlemciye de nasıl bir hava tipi soğutucu takılır onu da bilemedim haha :D

Kaliteli marka alırsanız bir şey olmaz.

@Yanuya, şu an hepsini kafanda hallettiysen toplamda kaç TL yapıyor? Kusura bakma telefondan tek tek toplaması zor oluyor 😁

Son düzenleyen: Moderatör: