Altuğ Karatekin
Uzman
Tamamdır. RAM olarak 32 yeterli olur 48 gibi alırsam gelecekte ihtiyaç halinde yükseltmekte sıkıntı çekebilirler.
Tamamdır. RAM olarak 32 yeterli olur 48 gibi alırsam gelecekte ihtiyaç halinde yükseltmekte sıkıntı çekebilirler.
Kullanılacak uygulamalar genelde GPU tabanlı. Ama CPU'yu fazla kısmak istemiyorum.
Hocam Sinerji'den pek alışveriş yapmak istemiyorum yaşanan sorunlar nedeni ile.
https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-b650-eagle-ax-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,625844114.html
![]()
Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Black E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Black E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Black E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 5.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Merhaba, aklımda birkaç sabit parça var. onun dışındakiler için sizin fikirlerinizi almak isterim.
- CPU: Ryzen 9900X veya 7900X.
- RAM: Marka model sizden ama 2x16 en az 6000MHz.
- Anakart: Marka model sizden.
- GPU: 5070 Ti.
- PSU: Marka model sizden. 1000W.
- Depolama: Elimde var.
- Kasa: Elimde var.
- Soğutma: 360mm sıvı soğutma.
16 fazlı. VRM soğutması da var. Ayrıca 420mm sıvı soğutucu da koydum. Her türlü yeterli. Kasa da Lancool 3 zaten.O anakartın VRM soğutması kötü deniliyordu hocam. 9950X gibi bir işlemciyle güzel ikili olmayabilirler.
16 fazlı. VRM soğutması da var. Ayrıca 420mm sıvı soğutucu da koydum. Her türlü yeterli. Kasa da Lancool III zaten.
Oyun yok hocam ofise koyulacak.
420 yerine 360 yeterli olur. Ben optimize edeceğim CPU ve GPU'yu ekstra olarak.