Anladım. Valorant ile açılışı yapayım gerisi gelirse ortada kalmayayım diyorsunuz kısacası. Çözünürlük olarak başlangıç hedefiniz için 1080p 240-320Hz bir monitör işinizi görür sanıyorum. Hikayeli oyunları 1080p oynarsınız ama sonradan ikinci 2-4K çözünürlükte monitör takviyesi yapılabilir daha güzel görüntü için. Veya Dual mode olan bazı monitörler var. 1080p ve 4K arasında mod değişimi yapılabiliyor.
Mesela örnek bir ürün olarak bunu gösterebilirim. 2-4K görüntü lazım değil diyorsanız 2. Olan Lenovo yine 320Hz değerine sahip. Çok arada kalan bir model. Altında 240 Hz monitörler var üstünde 360 Hz monitörler var. 360 Hz olanlar için açılış 13.000-14.000 TL civarından falan baktığım kadarıyla. 1080P'de en üst segment olarak 500-540Hz ürünler var ama sizin istekleriniz ve kullanımınız o kadar yüksek değil zaten. Gereksiz harcama olurlar sizin için.
Philips Evnia 27M2N3800A/00 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Aklınızda bulunsunlar. Onun dışında çift monitör düşünüyorsanız 4.000 TL, Dual mode tek monitör düşünüyorsanız ortalama 2. 000 TL civarı bir para ayırın derim. Monitör tutucular ortalama olarak o aralıkta fiyat olarak. Benim önerim F80 veya H100 olur monitör tutucu açısından. Daha sağlam olan model bildiğim kadarıyla H100 ama F80 yine iyidir.
Bu üstte saydığım muhabbetlerin dışında şu anda önerebileceğim bir hazır sistem aklıma gelmiyor. Arada konusu açılıyor indirim köşesinde. Bu üst çerçevede saydığım kullanıma uygun bir sistem görürsem sizi o konuya etiketlerim. Sağlıcakla kalın hocam. İyi akşamlar.