100.000 TL'ye sistem önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cesmaraç
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 56
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    100
Bütçe
100.000 TL
Phoenix-S modeli genel olarak önerilmiyor. Isınma sorunu yaşayanlar da var. İnce kasa olmasından kaynaklı olabilir.
Bütçeyi biraz aşıp MSI İnspire 3x'e yönelebilirim bu kart nasıl? Sıvı soğutmadan vazgeçmeyi düşünmüyorum.

Tasarımı hoşuna giderse Zotac da ara sıra fiyat düşüyor.
Zotac tasarımlarını zaten beğeniyorum ama bu aşamaya çıkınca da aynı çip için bu fiyat farkında değer mi sorusu aklıma geliyor.Sanırım INNO 3D veya GIGABYTE'dan gideceğim, teşekkür ederim.

Zotac tasarımlarını zaten beğeniyorum ama bu aşamaya çıkınca da aynı çip için bu fiyat farkında değer mi sorusu aklıma geliyor.

Yani orasına siz karar verin. Bütçem kısıtlı dersen kendinizi sıkmaya gerek yok bence. İkisi de aynı performansı verecek. Termal açıdan da hemen hemen ya benzer ya daha soğuk performans verecek. Ki attığım kartların termal performansı iyi.

Colorful iGame Ultra modeli vardı, 5070 Ti için. Stokta göremedim yoksa çok güzel tasarımı vardı.

Palit GameRock keza yine güzel tasarımlıydı.

Şu an da piyasada Colorful 5070 Ti bulamadım. Umarım stoklara düşer o kartı beğendim gerçekten.

Şu an da piyasada Colorful 5070 Ti bulamadm. Umarım stoklara düşer o kartı beğendim gerçekten.

https://www.akakce.com/ekran-karti/...-v-256-bit-gddr7-16-gb-fiyati,1035576747.html bahsettiğim model.

Colorful Battleax Geforce Rtx 5070ti Nb Ex 16gb-v Gddr7 256bit Aeae1clf0094 Fiyatları ve Özellikleri stokta olan model.

Bu kartta yine Phoenix-s ibaresi gibi s ibareli kart yani ısınma sorunu yaşaması olası. İnce yapılı kasaya sahip. Emin değilseniz yanlış yönlendirme oluyor.

GamingPro'nun testlerini yapmıştı. Donanım arşivi.

S olsa da öyle 2 derece falan oynuyor sıcaklık olarak. Yani o kadar fark olmaz.

GamingPro'nun testlerini yapmıştı. Donanım Arşivi.

S olsa da öyle 2 derece falan oynuyor sıcaklık olarak. Yani o kadar fark olmaz.

Gainward'da durum farklı, gamingpro da yine de riske girmeye değmez. Colorful ve Zotac sık sık fiyat düşüyor, konularını görüyorum hep.

@LH44 @michaelscofield
Bu iki hocam size yardımcı olacaktır
Sessizlik derken neyi kastediyorsunuz?
Bende sessiz bir sistem topladım kendi çapımda.
Sessiz güç kaynağı olarak bende
Corsair'e RM850X serisi var memnunum.
Sessiz fanlara sahip kasa olarak
Lian Li lancool 216 var bende
Memnunum sadece fan eğrisi yaparsanız gayet güzel oluyor.
Ha bir de toz filtresi alırsınız.
Diğer parçaları yukarıda etiketlediğim kişiler size yardımcı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…