Bütçe
100.000 TL
Zotac tasarımlarını zaten beğeniyorum ama bu aşamaya çıkınca da aynı çip için bu fiyat farkında değer mi sorusu aklıma geliyor.

Yani orasına siz karar verin. Bütçem kısıtlı dersen kendinizi sıkmaya gerek yok bence. İkisi de aynı performansı verecek. Termal açıdan da hemen hemen ya benzer ya daha soğuk performans verecek. Ki attığım kartların termal performansı iyi.

Colorful iGame Ultra modeli vardı, 5070 Ti için. Stokta göremedim yoksa çok güzel tasarımı vardı.

Palit GameRock keza yine güzel tasarımlıydı.

Tasarımı hoşuna giderse Zotac da ara sıra fiyat düşüyor.

Bence gerek yok MSI falan. Kötü değildir, Ventus modeli değilse. Ama bu varken alınmaz.

Colorful dersen o da fiyat düşüyor. O da alınır. Zotac da aynı şekilde.

Şu an da piyasada Colorful 5070 Ti bulamadım. Umarım stoklara düşer o kartı beğendim gerçekten.

https://www.akakce.com/ekran-karti/...-v-256-bit-gddr7-16-gb-fiyati,1035576747.html bahsettiğim model.

Colorful Battleax Geforce Rtx 5070ti Nb Ex 16gb-v Gddr7 256bit Aeae1clf0094 Fiyatları ve Özellikleri stokta olan model.

Bu kartta yine Phoenix-s ibaresi gibi s ibareli kart yani ısınma sorunu yaşaması olası. İnce yapılı kasaya sahip. Emin değilseniz yanlış yönlendirme oluyor.
GamingPro'nun testlerini yapmıştı. Donanım arşivi.

S olsa da öyle 2 derece falan oynuyor sıcaklık olarak. Yani o kadar fark olmaz.

Merhaba arkadaşlar, 100.000 TL bütçe ile 2K hikaye ve simülasyon tabanlı oyunları rahatlıkla oynayabileceğim, 32 GB RAM, tercihen 2 TB SSD içeren bir sistem tavsiyesi verir misiniz? Çok büyük kasalardan hoşlanmıyorum, biraz minimalist ve düzenli olursa sevinirim. Ayrıca sessizlik ve serinlik benim için oldukça önemli. (ekipman dahil değil.)

@LH44 @michaelscofield
Bu iki hocam size yardımcı olacaktır
Sessizlik derken neyi kastediyorsunuz?
Bende sessiz bir sistem topladım kendi çapımda.
Sessiz güç kaynağı olarak bende
Corsair'e RM850X serisi var memnunum.
Sessiz fanlara sahip kasa olarak
Lian Li lancool 216 var bende
Memnunum sadece fan eğrisi yaparsanız gayet güzel oluyor.
Ha bir de toz filtresi alırsınız.
Diğer parçaları yukarıda etiketlediğim kişiler size yardımcı olacaktır.