Bütçe
100.000 TL
Anakartı B850M-K yapıp işlemci 7500X3D ile değiştirilirse 5070 Ti alınabilir aslında ama bence gerekli değil. İlla NVIDIA istiyorsa olabilir de kasanın genel kalitesini düşürmeyi gerek görmüyorum ben.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartı B850-MK yapıp işlemci 7500X3D ile değiştirilirse 5070 Ti alınabilir aslında ama bence gerekli değil. İlla NVIDIA istiyorsa olabilir de kasanın genel kalitesini düşürmeyi gerek görmüyorum ben.

7500X3D alınacak bir işlemci değil zaten sebebini merak edersen @Ayhan Dönmez, detaylı açıklar. Onun yerine 9700X alınmalı.

@Spartan, INNO3D termal performansı gayet iyi. Attığınız Gigabyte'dan çok daha iyidir. Colorful fiyatı çok sık düşüyor, direkt Colorful alınır.
Colorful alan arkadaşım 2 kez kartında sıkıntı yaşadı ondan dolayı biraz rahatsız oldum. Ürünü değişime gönderdi yeni gelen ürün patladı gene. Gigabyte için bilmiyorum ama Colorful dediğin gibi olabilir.

Pardon INNO3D alan arkadaşım sıkıntı yaşadı.

Colorful alan arkadaşım 2 kez kartında sıkıntı yaşadı ondan dolayı biraz rahatsız oldum. Ürünü değişime gönderdi yeni gelen ürün patladı gene. Gigabyte için bilmiyorum ama Colorful dediğin gibi olabilir.

Pardon INNO3D alan arkadaşım sıkıntı yaşadı.

Parçaların uzun ömürlü olması önemli benim açımdan marka pek fark etmez Gainward hakkında ne düşünüyorsunuz?