PC Uzmanı

Başarılı
Merhaba arkadaşlar,

100 kg taşıma kapasitesi olan sağlam bir oyuncu masası almak istiyorum. Marka fark etmez ama bilindik marka ve yerlerden olursa iyi olur.

xDrive markası veya başka marka ve Koçtaş, IKEA vs. de olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
IKEA'dan 246 cm karlby tezgah alıp istediğin ölçüde kestirebilirsin ceviz rengi bence aşırı hoş duruyor veya 186 cm modeli de olmalıydı. Eğer ortasını desteklersen rahatlıkla taşıyabilir. Eğer pahalı gelirse saljant da alabilirsin ortasını desteklediğin sürece o mutfak tezgahları inanılmaz dayanıklı olur. Eğer uzun gelip de kestirirsen kalan parçayı monitör standı yapmanı tavsiye ederim.

1767971849631.webp

Yurt dışında genelde alex çekmecelerle bu çok yapılıyor fakat alex aşırı pahalı onun yerine düz masa ayakları da uygun olur.

IKEA'dan 246 cm karlby tezgah alıp istediğin ölçüde kestirebilirsin ceviz rengi bence aşırı hoş duruyor veya 186 cm modeli de olmalıydı. Eğer ortasını desteklersen rahatlıkla taşıyabilir. Eğer pahalı gelirse saljant da alabilirsin ortasını desteklediğin sürece o mutfak tezgahları inanılmaz dayanıklı olur. Eğer uzun gelip de kestirirsen kalan parçayı monitör standı yapmanı tavsiye ederim.

Eki Görüntüle 217074

Yurt dışında genelde alex çekmecelerle bu çok yapılıyor fakat alex aşırı pahalı onun yerine düz masa ayakları da uygun olur.
hocam bir tık pahalıymış ayrıca dümdüz yapılı şekilde almak istiyorum kendim kestirtmeyle vs uğraşmakta istemiyorum direkt hazır masa iyi olur 160x70 cm veya 160x80 cm masa iyi olur.

Dosya Ekleri

• ChatGPT Image 17 Ara 2025 11_23_38.webp
    ChatGPT Image 17 Ara 2025 11_23_38.webp
    1,2 MB · Görüntüleme: 64
Hocam bir tık pahalıymış ayrıca dümdüz yapılı şekilde almak istiyorum kendim kestirtmeyle vs uğraşmakta istemiyorum direkt hazır masa iyi olur 160x70 cm veya 160x80 cm masa iyi olur.

Ucuz olanların çoğu ne kadar kalın olsa da suntalam olduğundan bükülme yapabilir. Marangoza masif panelden yaptırırsanız komple 5 bine falan çözebilirsiniz.

Önereceğim masanın kullanıcı yorumları bölümünden fotoğraflarına bakın, taş gibi masa olduğundan çok beğeniyorum ben. Umarım sizin de işinizi görecektir.

https://www.trendyol.com/yurudesign...cm-p-36405185?boutiqueId=61&merchantId=106314

Edit: Örnek foto eklemesi.
Güzel masaymış hocam ama benim kasa tek başına 35 KG :) gerisini siz düşünün monitör vs klavye mouse kulaklık mousepad vs derken 45 KG ye kadar çıkıyor o yüzden dayanıklı bir masa lazım aklım kalmasın kırılır mı ha kırıldı kırılıcak vs olmasın istiyorum.

önereceğim masanın kullanıcı yorumları bölümünden fotoğraflarına bakın, taş gibi masa olduğundan çok beğeniyorum ben. Umarım sizin de işinizi görecektir.

https://www.trendyol.com/yurudesign...cm-p-36405185?boutiqueId=61&merchantId=106314

Edit: Örnek fotoğraf eklemesi.

Firma 70 80 ağırlık kapasitesi belirtmiş ki orta yük varsa çok daha az olur bu durum. Genelde testlerde eşit yük yapılıyor.

Firma 70 80 ağırlık kapasitesi belirtmiş ki orta yük varsa çok daha az olur bu durum. Genelde testlerde eşit yük yapılıyor.
Yani iyimi tam anlayamadım hocam testlerde eşit yük yapıldığından tam olarak iyimi anlamıyorum çünkü ben eşit yük zaten çok yapamayacağım sol tarafa çok fazla ağırlık olacak 35 KG kasa tek başına.

Yani iyi mi tam anlayamadım hocam testlerde eşit yük yapıldığından tam olarak iyi mi anlamıyorum çünkü ben eşit yük zaten çok yapamayacağım sol tarafa çok fazla ağırlık olacak 35 kg kasa tek başına.

Orta kısım önemli, zaten kasa gibi sağda solda duracak şeyler sorun yaratmaz çünkü bütün yük ayağa biniyor.

Ben masanın kolay kolay bend alacağını sanmıyorum. Eğer bu yönde çekince varsa masanın orta kısımdan arkaya bir ayak montajı daha yapılabilir yük dağılımını dengelemek için.