NeonCircuit
Uzman
Ya benim altyapım 100 Mbps'e kadar, 1.000 Mbps değil. Çevre konumlardan vs. ben bu fiber interneti getirme imkanım yok mu? Bu durumda olup, fibere geçebilenleriniz var mı?
Ya benim altyapım 100 Mbps'e kadar, 1.000 Mbps değil. Çevre konumlardan vs. ben bu fiber interneti getirme imkanım yok mu? Bu durumda olup, fibere geçebilenleriniz var mı?
Eki Görüntüle 194981
Konu ile alakalı bir paylaşımda bulunmuştum. Oradaki arkadaşların yorumları çok değerli, bir göz gezdir istersen.Ya benim altyapım 100 Mbps'e kadar, 1.000 Mbps değil. Çevre konumlardan vs. ben bu fiber interneti getirme imkanım yok mu? Bu durumda olup, fibere geçebilenleriniz var mı?
Eki Görüntüle 194981
Türkiye genelinde 2026 yılı sonuna kadar 1.000 Mbit hıza ulaştıracaklarmış.Ya benim altyapım 100 Mbps'e kadar, 1.000 Mbps değil. Çevre konumlardan vs. ben bu fiber interneti getirme imkanım yok mu? Bu durumda olup, fibere geçebilenleriniz var mı?
Eki Görüntüle 194981
Türk Telekom'un neden böyle bir kelime oyunu var sizce? 50 Mbps internet için de fiber kategorisine alıyor, diğer paketler için de. Ben fiber mantığını sadece 1.000 Mbps için sanıyordum.Kendin getiremezsin. Ancak bulunduğun bölgede çok talep varsa veya bulunduğun bölgede önemli bir iş yeri vs açılırsa o zaman gelebilir. Şahsi olarak getiremezsiniz. Bunu internet servis sağlayıcıları yıllık planlama yapar bu yıl senin mahallen varsa gelir çeker.
Desenize, Türkiye 5G'ye geçiyor ama çoğu konutlara bir 1.000 Mbps'i getiremiyorlar. Ama olur mu, 5G daha önemli...Seve seve başvuru yapıp beklemek zorundayız. Yaklaşık 3 yıldır TurkNet'i bekliyorum, alt mahalleme geldi lakin bana gelmedi.