100 Mbps paketten 16 Mbps hız alabiliyorum

Dadaspower

Gelişen
TBTNET ISS firmasından hizmet alıyorum son 10 gündür indirme hızım çok yavaş Speedtest'de 115 gözüküyor ama PlayStation 5 Pro cihazdan indirme yapınca yavaş test ettim hem kablolu hem kablosuz 16 geçmedi Apple storedada indirme yavaş YouTube'da da video izlerken 4K açmıyor altyapıyı kontrol ettirdim sorun yok diyorlar sıfır modem aldım yine düzelmedi bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? @Recep Baltaş

Son düzenleme:
TBTNET firmasını ilk defa duydum, altyapınız bakır mı? Fiberde genelde 16'ya düşecek kadar bir problem olsa hiç link alamayabilirsiniz bile.

TBTNET firmasını ilk defa duydum, altyapınız bakır mı? Fiberde genelde 16'ya düşecek kadar bir problem olsa hiç link alamayabilirsiniz bile.
Yok hocam fiber bende ilk defa bu tür sorunla karşılaştım günlerdir uğraşıyorum kafayı yedim artık

Yerleşik altyapınız TBT adlı firmaya mı ait? (sanmıyorum) Yerleşik altyapınız neyse onla iletişime geçin.
Türktelekom altyapı hizmeti veren firma görüştüm sorun yok diyorlar kaç kere hemde artık arıza kaydı bile oluşturmuyorlar kendi başıma kaldım yani anlayacağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…