Türktelekom altyapı hizmeti veren firma görüştüm sorun yok diyorlar kaç kere hemde artık arıza kaydı bile oluşturmuyorlar kendi başıma kaldım yani anlayacağın
Birinci hatanız öncelikle habire bir yeri arıyor olmak. Yerleşik altyapılarda aramalar, X gönderileri pek bir işe yaramaz. Birebir müdürlüğe gidin ve evinize gelip OBK'nızdan ölçüm yapılmasını talep edin.

Birinci hatanız öncelikle habire bir yeri arıyor olmak. Yerleşik altyapılarda aramalar, X gönderileri pek bir işe yaramaz. Birebir müdürlüğe gidin ve evinize gelip OBK'nızdan ölçüm yapılmasını talep edin.
Tamam hocam yarın gidicem başka tavsiyeniz var mı telekom bakmak zorunda mı ?ıss farklı firmaya sonuçta

Tamam hocam yarın gidicem başka tavsiyeniz var mı telekom bakmak zorunda ıss farklı firmaya sonuçta
TBT adlı firmada aboneliğiniz varsa cayma da yoksa tavsiyem sonlandırın. Yerleşik altyapınız ne ise ondan hizmet alın, muhtemelen yarın Türk Telekom onlardan hizmet almadığınızdan dolayı size iyi bir muamele yapmayacak.

Bu gibi durumlarda, VAE ya da yerleşik altyapınız üzerinden hizmet ulaştıran firma TT ile iletişime geçer. Arızalarda veya kopmalarda sizi olaya dahil etmeden çözmeye çalışır. TBT ilk defa duyduğum bir firma, ucuz diye kullanıyor olabilirsiniz bilmiyorum ancak ucuz etin yahnisi yavan olur.

Yerleşik altyapınız Türk Telekom ise temiz bir taahhüt ile Türk Telekom'a geçmekte fayda var.

Tamam hocam yarın gidicem başka tavsiyeniz var mı telekom bakmak zorunda mı ? ıss farklı firmaya sonuçta
TBT adlı firmada aboneliğiniz varsa cayma da yoksa tavsiyem sonlandırın. Yerleşik altyapınız ne ise ondan hizmet alın, muhtemelen yarın Türk Telekom onlardan hizmet almadığınızdan dolayı size iyi bir muamele yapmayacak.

Bu gibi durumlarda, VAE ya da yerleşik altyapınız üzerinden hizmet ulaştıran firma TT ile iletişime geçer. Arızalarda veya kopmalarda sizi olaya dahil etmeden çözmeye çalışır. TBT ilk defa duyduğum bir firma, ucuz diye kullanıyor olabilirsiniz bilmiyorum ancak ucuz etin yahnisi yavan olur.

Yerleşik altyapınız Türk Telekom ise temiz bir taahhüt ile Türk Telekom'a geçmekte fayda var.
2 bin TL cayma bedeli var, ödeyeceğim ne yapayım. 1.5 senedir kullanıyordum ama ilk defa bu kadar kötü bir olayla karşılaştım. Kendilerini THH'ye vermiştim fiyat artışından dolayı. Sonradan böyle bir şey başıma geldi. Taahhütlü olmasına rağmen kafalarına göre zam yaptılar, ben de THH'ye verdim ve kazandım. Sonra bu tür olaylar başıma geldi.

Hocam bugün şöyle bir şey buldum modemde bu nedir

Dosya Ekleri

• f107b841-2469-4a61-8025-4227ee602c2c.webp
    f107b841-2469-4a61-8025-4227ee602c2c.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme: