3164

Çalışkan
Şu an halihazırda Netspeed kullanıyorum, her 3 ayda bir fix zam yiyor, bu nedenle taahhütlü internete geçmek istiyorum, günde 1-2 defa onarşar dakikalık kesilmeleri de cabası. Şu an Turkcell'de ₺430'ye 12 ay taahhüt, daha iyi ve ucuz bir operatör öneriniz varsa belirtin.

Şunu belirtmeyi unutmuşum: Oturduğum binada Turkcell ve Türk Telekom'un fiber altyapısı var.

Yeni müşteriler için son zamlarla birlikte tüm firmalarda 100Mbps paketler 400 ve üzeri fiyata çıktı. Ben taahhütsüz Millenicom kullanıyorum. Bulunduğunuz lokasyonda internet düzenli çekiyorsa TT veya Turkcell tercih edebilirsiniz. Tabii taahhütsüz firmalara geçip taahhüt de yaptırma imkanınız var.

Yeni müşteriler için son zamlarla birlikte tüm firmalarda 100Mbps paketler 400 ve üzeri fiyata çıktı. Ben taahhütsüz Millenicom kullanıyorum. Bulunduğunuz lokasyonda internet düzenli çekiyorsa TT veya Turkcell tercih edebilirsiniz. Tabii taahhütsüz firmalara geçip taahhüt de yaptırma imkanınız var.

Hocam Millenicom kullanıyorsanız Millenicom sitesinin üzerinden iptal etmeye girip nedenini internet zamı seçerseniz 30₺ indirim teklif ediyorlar haberiniz olsun :)

Hayatta tek şansız olduğum nokta internettir. Ankara'nın göbeğinde oturuyorum. 4 yan binada sokakta fiber bitiyor nasıl oluyorsa kabloluya geçeyim diyorum oda aynı apartmanın önünde bitiyor. 35 MB internetle ömür geçiriyoruz.