Ozzytaste Yetkin Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 639 Beğeniler 349 9 Ekim 2024 #11 pars dedi: Netspeed bence pahalı. Çine'ye bayiisi açılınca Türkiye çapında fahiş zamlandı. Genişletmek için tıkla... 4 paket sıgara fiyatına internet pahalı mı?
pars dedi: Netspeed bence pahalı. Çine'ye bayiisi açılınca Türkiye çapında fahiş zamlandı. Genişletmek için tıkla... 4 paket sıgara fiyatına internet pahalı mı?
KS KS 1 11291 Gelişen Katılım 8 Ekim 2024 Mesajlar 67 Beğeniler 20 9 Ekim 2024 #12 Tercihlere karışmıyoruz.
P pars Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 1.276 Makaleler 4 Çözümler 2 Beğeniler 1.121 Yer Aydın 9 Ekim 2024 #13 Sigara içmiyorum beni ilgilendirmez. Pahalı pahalıdır. Ayrıca Netspeed'de site sansürü var. Parayla rezil olmak böyle bir şey.
Sigara içmiyorum beni ilgilendirmez. Pahalı pahalıdır. Ayrıca Netspeed'de site sansürü var. Parayla rezil olmak böyle bir şey.
KS KS 1 11291 Gelişen Katılım 8 Ekim 2024 Mesajlar 67 Beğeniler 20 9 Ekim 2024 #14 İçmemekte fayda var. Serbest piyasada ; tercihlerde serbest. 3 ay sonra ki fiyatlar biraz yüksek gibi. Netspeed - Taahhütsüz, Limitsiz En Uygun Fiber İnternet Paketleri | Altyapı Sorgulama | İnternet Hız Testi
İçmemekte fayda var. Serbest piyasada ; tercihlerde serbest. 3 ay sonra ki fiyatlar biraz yüksek gibi. Netspeed - Taahhütsüz, Limitsiz En Uygun Fiber İnternet Paketleri | Altyapı Sorgulama | İnternet Hız Testi
Ozzytaste Yetkin Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 639 Beğeniler 349 10 Ekim 2024 #15 pars dedi: Sigara içmiyorum beni ilgilendirmez. Pahalı pahalıdır. Ayrıca Netspeed'de site sansürü var. Parayla rezil olmak böyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Hangi sitede sansür var ben rastlamadım 3 senedir. Zigzog siteleriyse bilemem.
pars dedi: Sigara içmiyorum beni ilgilendirmez. Pahalı pahalıdır. Ayrıca Netspeed'de site sansürü var. Parayla rezil olmak böyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Hangi sitede sansür var ben rastlamadım 3 senedir. Zigzog siteleriyse bilemem.
P pars Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 1.276 Makaleler 4 Çözümler 2 Beğeniler 1.121 Yer Aydın 10 Ekim 2024 #16 Ozzytaste dedi: Hangi sitede sansür var ben rastlamadım 3 senedir. Zigzog siteleriyse bilemem. Genişletmek için tıkla... Sansürlenen siteler: www.dw.com www.amerikaninsesi.com www.wikileaks.org livescore.in www.discord.com www.pastebin.com Bu sitelere sen giremezsin ama bende DNS'siz VPN'siz açılıyor.
Ozzytaste dedi: Hangi sitede sansür var ben rastlamadım 3 senedir. Zigzog siteleriyse bilemem. Genişletmek için tıkla... Sansürlenen siteler: www.dw.com www.amerikaninsesi.com www.wikileaks.org livescore.in www.discord.com www.pastebin.com Bu sitelere sen giremezsin ama bende DNS'siz VPN'siz açılıyor.
Ozzytaste Yetkin Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 639 Beğeniler 349 10 Ekim 2024 #17 pars dedi: Sansürlenen siteler: www.dw.com www.amerikaninsesi.com www.wikileaks.org livescore.in www.discord.com www.pastebin.com Bu sitelere sen giremezsin ama bende DNS'siz VPN'siz açılıyor. Genişletmek için tıkla... Netspeed değil devlet kapatmış mahkeme kararı ile.
pars dedi: Sansürlenen siteler: www.dw.com www.amerikaninsesi.com www.wikileaks.org livescore.in www.discord.com www.pastebin.com Bu sitelere sen giremezsin ama bende DNS'siz VPN'siz açılıyor. Genişletmek için tıkla... Netspeed değil devlet kapatmış mahkeme kararı ile.
P pars Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 1.276 Makaleler 4 Çözümler 2 Beğeniler 1.121 Yer Aydın 10 Ekim 2024 #18 Ozzytaste dedi: Netspeed değil devlet kapatmış mahkeme kararı ile. Genişletmek için tıkla... Tamam. Ben de onu diyorum işte. Benim kullandığım firmada DNS'siz VPN'siz bu siteler açılıyor. Devletin koyduğu hiçbir yasağı firma uygulamıyor.
Ozzytaste dedi: Netspeed değil devlet kapatmış mahkeme kararı ile. Genişletmek için tıkla... Tamam. Ben de onu diyorum işte. Benim kullandığım firmada DNS'siz VPN'siz bu siteler açılıyor. Devletin koyduğu hiçbir yasağı firma uygulamıyor.
KS KS 1 11291 Gelişen Katılım 8 Ekim 2024 Mesajlar 67 Beğeniler 20 10 Ekim 2024 #19 Son cümleyi silin isterseniz; firma hedef durumuna gelmesin. Biri şikayet edebiir. İss pazarı biraz; kurtlar sofrası gibi.
Son cümleyi silin isterseniz; firma hedef durumuna gelmesin. Biri şikayet edebiir. İss pazarı biraz; kurtlar sofrası gibi.
Ozzytaste Yetkin Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 639 Beğeniler 349 11 Ekim 2024 #20 pars dedi: Tamam. Ben de onu diyorum işte. Benim kullandığım firmada DNS'siz VPN'siz bu siteler açılıyor. Devletin koyduğu hiçbir yasağı firma uygulamıyor. Genişletmek için tıkla... Bu durumda Netspeed doğrusunu yapmış oluyor
pars dedi: Tamam. Ben de onu diyorum işte. Benim kullandığım firmada DNS'siz VPN'siz bu siteler açılıyor. Devletin koyduğu hiçbir yasağı firma uygulamıyor. Genişletmek için tıkla... Bu durumda Netspeed doğrusunu yapmış oluyor