Bütçe
$100

OverallTaken

Uzman
Merhaba dostlar, müzik dinlemek için IEM olarak Kiwi Ears Cadenza aldım ve onun gelmesini bekliyorum. Ayrıyeten bilgisayarda oyun oynamak için (FPS oyunları) ve dizi, film seyretmek için 100 dolara kadar gaming headset bakıyorum. Bir arkadaş yurt dışından gelecek, o getirecek bana. Bu fiyata bir sürü model gördüm; Cloud 3, Logitech G PRO X, Cloud Alpha Wireless, sizce aralarından en iyisi hangisidir? Bir de yurt dışı başka önerileriniz varsa bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
SS kulaklıklar kibar ve güzel hoparlörleri var. SS öneriyorum. HyperX'de HP aldıktan sonra biraz karıştı.

SS öneriniz ne olur peki? Ses kasması güzel olmalı benim için. Yazılım ve mikrofon da önemli. Arctis serisi mi Nova serisi mi önerirsiniz?

O fiayatlarda hangi SS kulaklıklar var bilmiyorum. Yazılım için SS kararı verirseniz konu açabilirsiniz kulaklığımda resmi destek bulunmuyor diye uygulamaya hakim değilim. Nova daha iyi.

Arctis Nova 1. o bütçede oyuncu kulaklığı dışındaki modellere daha çok bakardım belki sh Sony vardır diye. Yedek parçaları Türkiye'de zor bulunabiliyor bu yönden dezavantajlı. Garantisi bulunmuyor Türkiye'de. En azından ben kablosunu bulamadım Amazon'dan bakınca.

Arctis Nova 1. o bütçede oyuncu kulaklığı dışındaki modellere daha çok bakardım belki sh Sony vardır diye. Yedek parçaları Türkiye'de zor bulunabiliyor bu yönden dezavantajlı. Garantisi bulunmuyor Türkiye'de. En azından ben kablosunu bulamadım Amazon'dan bakınca.
Oyuncu kulaklığı yerine ne alayım ? SH dediğiniz Sennheiser mı ?

Oyuncu kulaklığı yerine ne alayım ? SH dediğiniz Sennheiser mı ?
Ben de bilmiyorum bi dönem Sony değil de SH kulaklık kullanmıştım. Evet. Şunu farklı konuda gordüm az önce:
Ben SteelSeries Sonar diye bir program kullanıyorum, biraz karışık bir program, yüklediğiniz zaman 5-6 tane ekstra ses çıkış aygıtı ve 2 adet giriş aygıtı ekliyor, bir ton ayarı var, kullanmak için birisinin öğretmesi gerekiyor resmen, ama çok işime yarıyor, sesteki gürültüyü kesiyor ve sanal mikrofon desteği de sunuyor, kullanmayı çözünce inanılmaz bir program.

G Pro X kullanıyorum, kulaklık nasıl değerlendirilir bilmiyorum ama ben memnunum. Malzeme kalitesi muazzam, içindeki sürücülerin kötü olmadığı belli, mikrofonu dc ve oyunlar için yeterli. Genel anlamda öneririm.