Hu tao

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Teyvat
Arkadaşlar selam, ay sonu taşınacağım. Şu an 1000 Mbps TurkNet kullanıyorum. Yeni evinde 100 Mbps oluyor, böyle olunca fiyatta uçuk oluyor. Yeni evinde Superonline altyapısı var. 1000 Mbps, 1000 TL; yani biraz daha yüksek ama almaya değer mi? Araştırdım, Netspeed ve Millenicom da Superonline üzerineymiş. Onlar da iyi midir, hiç bakmadım. Ne önerirsiniz? 1000 Mbps olsun, uçuk fiyat olmasın yeter benim için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslan besleyen yemini düşünmez. Elinizde uygun bir imkân varsa değerlendirin, yoksa alıp geçin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslan besleyen yemini düşünmez. Elinizde uygun bir imkân varsa değerlendirin, yoksa alıp geçin.

Hocam araştırdım Millenicom 900 Superonline 1000 Vodafone 950 TL veriyor tuhaf olan Türk Telekom 1000 Mbps var Türk Telekom ne kadar Mbps destekliyorsa aynı şey TurkNet içinde öyle değil miydi hocam büyük ihtimal Superonline alacağım ama çok emin değilim eskiden VDSL (ADSL de olabilir) Superonline 85 Mbps kullanıyordum ve kafayı yiyordum o yüzden süper online yerine diğer seçenekleride araştirdim ama sanırım Super alacağım

Merhaba. Yakın zamanda aşağıda linklediğim tarifeye geçtim. 2016 yılında Türk Telekom'u bırakıp önce TurkNet ve sonrasında Netspeed ile uzun zamandır taahhütsüz takılıyordum. Fakat bu enflasyonda ve telekomun kira bedellerine yaptığı zamlar sonrasında 3-5 ayda bir zam yemektense bu yılı kapatana kadar zamsız ve 2026 yılında ise makul bir fiyat olarak gördüğüm 1000 küsür lirayı tercih ettim.

Evime kadar fiber kablo geliyorü GPON kutu var, 920-950 Mbit maksimum görüyorum. Upload 52-57 Mbit civarında.

Hocam araştırdım Millenicom 900 Superonline 1000 Vodafone 950 TL veriyor tuhaf olan Türk Telekom 1000 Mbps var Türk Telekom ne kadar Mbps destekliyorsa aynı şey TurkNet içinde öyle değil miydi hocam büyük ihtimal Superonline alacağım ama çok emin değilim eskiden VDSL (ADSL de olabilir) Superonline 85 Mbps kullanıyordum ve kafayı yiyordum o yüzden süper online yerine diğer seçenekleride araştirdim ama sanırım Super alacağım
Bildiğim kadarıyla TurkNet, kendi altyapısında 1000 Mbps veriyor. Öyle olsaydı TT altyapısı olan binamızda TurkNet üzerinden 1000 Mbps kullanabilirdim.

SuperOnline 1000 mbps paketini kullanıyorum, oynadığım oyunda ping 20, 25 arası seyrederken bazen delay oluşturuyor. Bu yüzden çok memnun değilim. Ayrıca son zamanlarda oyuna da girmez oldu.

Turk Telekom 1000 kullaniyorum, gecenlerde bir kampanya denk getirip 2026 mayis ayina kadar uzattim %25 indirimim var aylik 680TL oduyorum. Fiyatlari gorunce ucukladim bu ulkede hicbir sey yolunda gitmiyor.

Merhaba. Yakın zamanda aşağıda linklediğim tarifeye geçtim. 2016 yılında Türk Telekom'u bırakıp önce TurkNet ve sonrasında Netspeed ile uzun zamandır taahhütsüz takılıyordum. Fakat bu enflasyonda ve Telekom'un kira bedellerine yaptığı zamlar sonrasında 3-5 ayda bir zam yemektense bu yılı kapatana kadar zamsız ve 2026 yılında ise makul bir fiyat olarak gördüğüm 1000 küsur lirayı tercih ettim.

Evime kadar fiber kablo geliyorü GPON kutu var, 920-950 Mbit maksimum görüyorum. Upload 52-57 Mbit civarında.

Superonline 1000 Mbps paketini kullanıyorum, oynadığım oyunda ping 20, 25 arası seyrederken bazen delay oluşturuyor. Bu yüzden çok memnun değilim. Ayrıca son zamanlarda oyuna da girmez oldu.

Hocam şu an TTNET ile Superonline arasında kaldım. Şu an Superonline düşünüyorum

Hocam şu an TTNET ile Superonline arasında kaldım. Şu an Superonline düşünüyorum
Bizim binaya Türk Telekomun alt yapısını getirmek için uğraşıyorum. Şu an sadece Superonline alt yapısı mevcut. İşin garip tarafı karşı binada Türk Telekomun alt yapısı mevcut. Yerinizde olsam sansür engelinin az olduğu Türk Telekomu seçerdim. Sanırım bu sansürler yüzünden oyunda delay oluşuyor.