1 Gigabit için USB Wi-Fi adaptör yetmez; %99 ihtimalle ısınacak, hız düşürecek ya da en iyi ihtimalle az çekecek ama çekecek. Laptop mu, masaüstü için mi düşünüyorsun?
1 gigabit için USB Wi-Fi adaptör yetmez; %99 ihtimalle ısınacak, hız düşürecek ya da en iyi ihtimalle az çekecek ama çekecek. Laptop mu, masaüstü için mi düşünüyorsun?
Masaüstü için düşünüyorum kablo çekme imkanım var 1 oda uzakta sadece modem ama evin içinde kablo görünmesini istemiyorlar PCIe ile ilgilide bir bilgim yok.
Masaüstü için düşünüyorum kablo çekme imkanım var 1 oda uzakta sadece modem ama evin içinde kablo görünmesini istemiyorlar PCI-e ile ilgilide bir bilgim yok.
Hocam güzel bir işçilik ile kablo çekerseniz sorun olmuyor hatta duvarlar beyaz/krem rengi ise şunlardan alıp duvara yapıştırırsınız kötü görünmez Wi-Fi hiç mantıklı değil çünkü.
Masaüstü için düşünüyorum kablo çekme imkanım var 1 oda uzakta sadece modem ama evin içinde kablo görünmesini istemiyorlar PCIe ile ilgilide bir bilgim yok.
TP-Link Archer TX50E, AX3000 Mbps Wi-Fi 6 Bluetooth 5.0 PCIe Ağ Kartı, İki Anten, 1024-QAM,OFDMA ve 160 MHz Bant Genişliği, Ultra Düşük Gecikme, Intel Wi-Fi 6 Yonga Seti, Windows 10/11'i Destekler : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Hocam güzel bir işçilik ile kablo çekerseniz sorun olmuyor hatta duvarlar beyaz/krem rengi ise şunlardan alıp duvara yapıştırırsınız kötü görünmez Wi-Fi hiç mantıklı değil çünkü.