Detaylar
Kim cevapladı?kompetankedi 96
Bilgin
1 Gigabit için USB Wi-Fi adaptör yetmez; %99 ihtimalle ısınacak, hız düşürecek ya da en iyi ihtimalle az çekecek ama çekecek. Laptop mu, masaüstü için mi düşünüyorsun?
yiğit28
Üyecik
1 gigabit için USB Wi-Fi adaptör yetmez; %99 ihtimalle ısınacak, hız düşürecek ya da en iyi ihtimalle az çekecek ama çekecek. Laptop mu, masaüstü için mi düşünüyorsun?
Masaüstü için düşünüyorum kablo çekme imkanım var 1 oda uzakta sadece modem ama evin içinde kablo görünmesini istemiyorlar PCIe ile ilgilide bir bilgim yok.
kompetankedi 96
Bilgin
Masaüstü için düşünüyorum kablo çekme imkanım var 1 oda uzakta sadece modem ama evin içinde kablo görünmesini istemiyorlar PCI-e ile ilgilide bir bilgim yok.
Hocam güzel bir işçilik ile kablo çekerseniz sorun olmuyor hatta duvarlar beyaz/krem rengi ise şunlardan alıp duvara yapıştırırsınız kötü görünmez Wi-Fi hiç mantıklı değil çünkü.
5 oda uzaktan kablo çekenler var sizinki çok yakınmış, kablo çekmenizi öneririm. Ayrıca üstteki ürünleri alıp kabloyu kolayca kapatabilirsiniz.Masaüstü için düşünüyorum kablo çekme imkanım var 1 oda uzakta sadece modem ama evin içinde kablo görünmesini istemiyorlar PCIe ile ilgilide bir bilgim yok.
Tesla Bobini 96
Üstün
Bunu kullanıyorum, çok memnunum.
TP-Link Archer TX50E, AX3000 Mbps Wi-Fi 6 Bluetooth 5.0 PCIe Ağ Kartı, İki Anten, 1024-QAM,OFDMA ve 160 MHz Bant Genişliği, Ultra Düşük Gecikme, Intel Wi-Fi 6 Yonga Seti, Windows 10/11'i Destekler : Amazon.com.tr: Bilgisayar
TP-Link Archer TX50E, AX3000 Mbps Wi-Fi 6 Bluetooth 5.0 PCIe Ağ Kartı, İki Anten, 1024-QAM,OFDMA ve 160 MHz Bant Genişliği, Ultra Düşük Gecikme, Intel Wi-Fi 6 Yonga Seti, Windows 10/11'i Destekler : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
yiğit28
Üyecik
Hocam, iyi haber geldi. Tavana geçirme şansım var. Peki, orada görünmemesi için bir şey önerebilir misin? Sadece kablonun başladığı yeri örtmek için.Hocam güzel bir işçilik ile kablo çekerseniz sorun olmuyor hatta duvarlar beyaz/krem rengi ise şunlardan alıp duvara yapıştırırsınız kötü görünmez Wi-Fi hiç mantıklı değil çünkü.
Eki Görüntüle 277163
https://www.vatanbilgisayar.com/ugreen-cat6-ethernet-kablosu-siyah-10-metre.html bunu düşünüyorum.hocam iyi haber geldi tavanan geçirme şansım var peki orda görünmemesi için bir şey önerebilirnisin sadece kablonun başladığı yeri örtmek için
Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon fiyatlarına da bir bakın, Kabeldirekt veya Ugreen markaları dışına çıkmamaya çalışın.Hocam, iyi haber geldi. Tavana geçirme şansım var. Peki, orada görünmemesi için bir şey önerebilir misin? Sadece kablonun başladığı yeri örtmek için.
https://www.vatanbilgisayar.com/ugreen-cat6-ethernet-kablosu-siyah-10-metre.html bunu düşünüyorum.
yiğit28
Üyecik
Önerebilir misin?Amazon fiyatlarına da bir bakın, Kabeldirekt veya Ugreen markaları dışına çıkmamaya çalışın.
Son düzenleyen: Moderatör:
10m baktığınız için 10m attım, odalar arası mesafeyi iyice ölçün.
Ugreen CAT6 Flat Ethernet Kablosu, 10 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Ugreen CAT6 Flat Ethernet Kablosu, 10 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Sistem toplama konu sınırı alt kategorileri de kapsayacak şekilde güncellenmeli
- The Man From Earth