yiğit28

Üyecik
Benim 1 gigabit internetim var ve en iyi internet USB'si hangi seçenek olur? Benim almak istediğim bu TP-Link Archer TX20U. Başka önerdiğiniz var mı?

1 gigabit için USB Wi-Fi adaptör yetmez; %99 ihtimalle ısınacak, hız düşürecek ya da en iyi ihtimalle az çekecek ama çekecek. Laptop mu, masaüstü için mi düşünüyorsun?

Masaüstü için düşünüyorum kablo çekme imkanım var 1 oda uzakta sadece modem ama evin içinde kablo görünmesini istemiyorlar PCIe ile ilgilide bir bilgim yok.

Masaüstü için düşünüyorum kablo çekme imkanım var 1 oda uzakta sadece modem ama evin içinde kablo görünmesini istemiyorlar PCI-e ile ilgilide bir bilgim yok.

Hocam güzel bir işçilik ile kablo çekerseniz sorun olmuyor hatta duvarlar beyaz/krem rengi ise şunlardan alıp duvara yapıştırırsınız kötü görünmez Wi-Fi hiç mantıklı değil çünkü.

1788201706820.webp

Masaüstü için düşünüyorum kablo çekme imkanım var 1 oda uzakta sadece modem ama evin içinde kablo görünmesini istemiyorlar PCIe ile ilgilide bir bilgim yok.
5 oda uzaktan kablo çekenler var sizinki çok yakınmış, kablo çekmenizi öneririm. Ayrıca üstteki ürünleri alıp kabloyu kolayca kapatabilirsiniz.

Bunu kullanıyorum, çok memnunum.

Hocam güzel bir işçilik ile kablo çekerseniz sorun olmuyor hatta duvarlar beyaz/krem rengi ise şunlardan alıp duvara yapıştırırsınız kötü görünmez Wi-Fi hiç mantıklı değil çünkü.

Eki Görüntüle 277163
Hocam, iyi haber geldi. Tavana geçirme şansım var. Peki, orada görünmemesi için bir şey önerebilir misin? Sadece kablonun başladığı yeri örtmek için.

hocam iyi haber geldi tavanan geçirme şansım var peki orda görünmemesi için bir şey önerebilirnisin sadece kablonun başladığı yeri örtmek için
https://www.vatanbilgisayar.com/ugreen-cat6-ethernet-kablosu-siyah-10-metre.html bunu düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör: