Game Garaj Slayer X7T-5060 model laptop kullanıyorum. İnternet ise Türk Telekom 1000 Mbps. Modem şu an evin kapısının girişinde bulunuyor. Evin tüm kısımlarında telefon ve tablet ile ortalama 600-700 Mbps hız alırken, laptopta eğer modemin yanına veya modemin yanındaki odaya gidersem gayet iyi hız alıyorum; fakat salona geçtiğim zaman hız 70-80'lere düşüyor. Bunun sebebi ne olabilir?
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam, @nnomad hocamın yazdığı gibi 5GHz olan ağın adını değiştirdim, şu an 2 tane ayrı ağ gözüküyor. Başka bir ayar yapmam gerekiyor mu?
Eki Görüntüle 263009
Tamam hocam 5GHz olana bağlanıp hız testi yapın.
Hocam bu arada ağları ayırmıştım ama ismini değiştirdiğim 5Ghz ağ tekrardan 2.4Ghz olmuş.
Zaten 2.4Ghz olanın ismi değişmiyor ama 5Ghz'i değiştirdiğimde 2.4Ghz olan da aynı isimle değişmiş ve ağlar tekrar birleşmiş sanırsam. Acaba Türk Telekom mu engelliyor?![]()
Hocam bu arada ağları ayırmıştım ama ismini değiştirdiğim 5Ghz ağ tekrardan 2.4Ghz olmuş.
Eki Görüntüle 263014
Hocam bu arada ağları ayırmıştım ama ismini değiştirdiğim 5GHz ağ tekrardan 2.4GHz olmuş.
Hocam şu an arabadayım müsait olunca yardımcı olacağım.
- Makaleler
- 2
Senin laptopun driverları güncel mi? Bak router diyor ki sürücülerin güncel değil.
Hangi driverlar hocam?Senin laptopun driverları güncel mi? Bak router diyor ki sürücülerin güncel değil.
- Makaleler
- 2
Wi-Fi driverların.
Aygıt yöneticisinden sağ tık yapıp güncelle demiştim, zaten güncelmiş.
- Makaleler
- 2
Windows'un kendi bulduğu driver'lar yerine kendiniz yüklemeniz daha iyi olur. Özellikle laptop sahibi olduğun için parçalar genelde uyumluluk sorunu yaşıyor Windows'un kendi bulduğu driver'larda.Aygıt yöneticisinden sağ tık yapıp güncelle demiştim, zaten güncelmiş.
Windows'un kendi bulduğu driver'lar yerine kendiniz yüklemeniz daha iyi olur. Özellikle laptop sahibi olduğun için parçalar genelde uyumluluk sorunu yaşıyor Windows'un kendi bulduğu driver'larda.
Game Garaj Slayer X7T-5060 Intel Core i7 14650HX Oyuncu Laptop
Game Garaj Slayer X7T-5060, “yüksek tazeleme hızına sahip QHD+ ekran + güçlü işlemci” isteyen oyuncular için çok dengeli bir performans paketi sunar. Sistem gücünü Intel Core i7-14650HX işlemciden alır.
Buradan hangi sürücüyü kurmak gerekiyor hocam?
- Makaleler
- 2
Aygıt yöneticisinde ağ bağdaştırıcıları kısmını atar mısın bakayım hangi yonga var sende.Game Garaj Slayer X7T-5060 Intel Core i7 14650HX Oyuncu Laptop
Game Garaj Slayer X7T-5060, “yüksek tazeleme hızına sahip QHD+ ekran + güçlü işlemci” isteyen oyuncular için çok dengeli bir performans paketi sunar. Sistem gücünü Intel Core i7-14650HX işlemciden alır.www.gamegaraj.com
Buradan hangi sürücüyü kurmak gerekiyor hocam?