Capone

Uzman
Birkaç sorum olacak, Türk Telekom 1000 Mbps internet kullanıyorum PC kablolu şekilde bağlanıyorum hızda problem olmuyor, düşmüyor ama kablosuz bağlantıda hız düşüyor. Wi-Fi üzerinden bağlanınca hız testi yapıyorum 700-800 gösteriyor bir zaman sonra 200 Mbps'e düşüyor sonra 30 Mbps'e kadar düşüyor, neden kaynaklı olabilir? Müşteri hizmetlerini arıyorum sorun yok diyorlar, güncelleme atıyorlar sonra düzeliyor gibi oluyor 2-3 gün sonra yine aynı oluyor. Üstüne üstlük 2 kere modem değiştirdiler arıza kaydı açarak Telekom'un verdiği modemi kullanıyorum WI-FI6 destekli

MediaTek çipset bir ağ bağdaştırıcısı varsa gayet normal sayılır, çoğu iyi değil. Wi-Fi adaptörünüz varsa o nedir? Bir de ONT cihazın varsa hat değerlerini atar mısın?

MediaTek çipset bir ağ bağdaştırıcısı varsa gayet normal sayılır, çoğu iyi değil. Wi-Fi adaptörünüz varsa o nedir? Bir de ONT cihazın varsa hat değerlerini atar mısın?
Evet yanlış söylemişim burada :D @62'ın beğenmeme atmaması gayet normal. Direkt hat değerine gitmişim, MediaTek çipsete girmişim. O an baya sinirliydim zaten.

Doğrusu üstteki gibi olacaktı., Wi-Fi adaptörü ile alakalı bile olabilir veya yine destek gibi şeylerle.