1000 Mbps internette yavaş indirme sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kaan23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 688
  • Etiketler Etiketler
    sorunu yavaş

Kaan23

Uzman
Öncelikle iyi Sosyaller 1000MBPS TurkNet GigaFiber kullanıyorum Firefox veya Steam'den bir şey indirirken 500Mbps ile falan indiriyor Firefox'ta saniyede 80 MB ile indiriyor Steam'de 50'ye zor ulaşıyor bunun sunucularla alakalı olduğunu düşünüyorum Ben İnternetimin dibine kadar sıyırmak istiyorum baktım biraz Internet Download Manager kullanın diyorlar kullandım e stabil değil ve gene tam hızı alamıyorum şöyle tam hızımı alabileceğim indirme programı sunucusu artık neyse önerir misiniz?

İşlemci ve SSD’de önemli bir rol oynuyor indirme yaparken. Eğer işlemci performansı yeterli değilse download ksııtlanabilir veyahut SSD okuma yazma hızı düşükse aynı şekilde indirmede sıkıntılar yaşabilir. Bende Gigafiber kullanıyorum 110 Mb/s indirme yapıyorum.

Ben de Gigafiber kullanıyorum şu anda maksimum epic'de 105'i gördüm (o da 30-40 saniyeliğine) siz nerede bu hızı gördünüz hocam?

Hocam birisinde Steam'de 54 MB ile digerinde 50 MB ile indirdigini soylemissin
Bence sen MB ile Mbps farkini fark etmemissin
Ayrıyeten indirme hizini sadece internet belirlemiyor bilgisayarinin ozellikleride belirliyor.

Bende Türk Telekom 1000MBPS kullanıyorum Steam de maksimum 92MB/s gördüm ama EA de 117MB/s görüyorum daha önce Superonline kullanıyordum onda Steam de de 117MB/sleri görüyordum.

Ryzen 5 3400g var ve çoğu oyunumu m.2 ssd'ime kuruyom HDD'ye değil

Ayrıyeten indirme hizini sadece internet belirlemiyor bilgisayarinin ozellikleride belirliyor.
Orda biraz kafam karıştı Düzeltem: Firefoxta Saniyede 80MB ile indiriyom Steamde ise saniyede en fazla 50MB İndiiryom orda stabil değil dalgalı malgalı zig zag yapıyo sanki Internet download manager kullanırken 110 ile indiriyo diyoda bana hiç 110 ile iniyomuş gibi gelmedi normalde 110 ile inseydi 4 dakika inecek olan dosya 10 dakikada inmişti bu yüzden internet download manager'a garip bakıyom

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…