Bütçe
maksimum 1000 TL

11100

Becerikli
Merhaba 1000 TL altı numpadsiz ve yüzde 60-75 arası oyun için mekanik hotswap klavye arıyorum. Aula almayı düşündüğüm bir klavye ama 6 Aralıkta burs yatinca alacağım. Alacağım zaman stok yoksa en fazla 1-2 gün bekleyip sonra farklı marka alırım. Redragon K617 var aklımda ama kronik yay sesi sorunu var mış. O yüzden kararsız kaldım bir taraftan da aula F75 bir süre sonra sorunlar çikartabiliyormuş. Tuş basmama, bozuk tuş, bilgisayar algılamama, program sorunu vb sorunlar çıkıyormuş. Konu limitini aştım mi bilmiyorum kusura bakmayın.

Stok olursa F75 alın, diğer türlü pek seçenek yok. Dediğiniz gibi K617 alınabilir ama kalite farkı bayağı büyük.

F75'lerin birkaç tanesinde problem çıkması çok da anormal değil bu arada, bir anda 20-25 bin tane ürün satıldı. Aralarından fabrikasyon hatalı ürün çıkabilir, Temu ürünü almadan iade yapıyor o tip durumlarda da. Benim de kargolarımdan birisinin kutusu bayağı hasarlı geldi. Ürünü geri almadılar, iade yapıldı.

Stok olursa F75 alın, diğer türlü pek seçenek yok. Dediğiniz gibi K617 alınabilir ama kalite farkı bayağı büyük.

F75'lerin birkaç tanesinde problem çıkması çok da anormal değil bu arada, bir anda 20-25 bin tane ürün satıldı. Aralarından fabrikasyon hatalı ürün çıkabilir, Temu ürünü almadan iade yapıyor o tip durumlarda da. Benim de kargolarımdan birisinin kutusu bayağı hasarlı geldi. Ürünü geri almadılar, iade yapıldı.

Hocam ürün iadesi yaparım diye düşündüm bende ama ben artniyetli olmasamda bu yani etik bir şey değil ve suistimal edilebilir özelliklede Türkiye gibi bir ülkede. Yani parasıyla aldığım bir ürün sorunlu çıkınca şikayet ettiğimde iade sürecinde üründe benden alınmalı. Alınmasa ve ürün bende kalsa işime gelir ama yine de yani bana göre dediğim gibi etik değil.