Kedy_Dremurr

Başarılı
Bütçeyi beliryemedim tamamen kafamdan salladım. Oyun oynamak için istiyorum. Bir de eski konularda bir klavye vardı neredeyse bedavaydı Temu'da satılan turuncu klavleyeydi. Onun gibi benim bilmediğim markalar var onlar hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum.

Bütçeyi beliryemedim tamamen kafamdan salladım. Oyun oynamak için istiyorum. Bir de eski konularda bir klavye vardı neredeyse bedavaydı Temu'da satılan turuncu klavleyeydi. Onun gibi benim bilmediğim markalar var onlar hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum.
Hocam onun stokları eridi. Şuan K617 Fizz alabilirsiniz 1200 küsür. K630 Dragonborn alabilirsiniz o da aynı şekilde 1000-1200 arası. Ama bence K617 Fizz alın.

Bütçe belirsiz dediğiniz için. Rakipsiz ürünlerden biri. Çok iddalı olmaya gerek yok. :D
Hocam onun stokları eridi. Şuan K617 Fizz alabilirsiniz 1200 küsür. K630 Dragonborn alabilirsiniz o da aynı şekilde 1000-1200 arası. Ama bence K617 Fizz alın.
K617 alınmaz. Berbat bir klavye.

Bütçe belirsiz dediğiniz için. Rakipsiz ürünlerden biri.

Berbattan kastınız ne biraz açar mısınız? Örnek veriyorum tuşlarda ki simgeler bir süre sonra siliniyor gibi.

Bütçe belirsiz dediğiniz için. rakipsiz ürünlerden biri. çok iddalı olmaya gerek yok. :D

EK75 çok yakışıklı modelmiş ihtiyacım olmasa bile alasım geldi 😀

EK75 çok yakışıklı modelmiş ihtiyacım olmasa bile alasım geldi 😀
Dream switch kullanıyor ayrıca. Aynı bütçede ki çoğu model ya blue ya da red switch kullanıyor.

Berbattan kastınız ne biraz açar mısınız? Örnek veriyorum tuşlarda ki simgeler bir süre sonra siliniyor gibi.
Switchleri çok kalitesiz, malzemesi kaliteli değil vs. Ayrıca bu bütçede daha iyi modeller olması.

@SF26 Hocam bakar mısın? Bu klavyeyi ilk kez gördüm, incelemeleri falan gayet iyi. Outemu switch'de kullanmıyor bu bütçede. Alınır mı sence?

Son düzenleme: