Bu linkten buldum. Garanti ve faturası hakkında soru sordum ama satıcı daha cevap vermedi, kutusu var imiş. Baktığımda Model D 20 M, SS Prime Wireless 100 M basma ömrü vermiş. Bunlar teoridemi yoksa klinik testler mi acaba?
Aradaki farka değecekse A950 Pro alabilirim. Herhangi bir bilinen kronik sorunu var mı? Sanki bağlantı sorunları duymuştum A950 Pro hakkında ama tam emin değilim.
Kesinlikle değer. 2 gündür kullanıyorum. Superlight'ten geçtim. Daha akıcı hissettiriyor. Ve şarjı iyi gidiyor. 14 saat kullanımda sadece %10 şarjı gitmişti. Ve 20 dakikada %50 şarj olmuştu. Yani değer emin olun. Connectgameden alabilirsiniz ben bir sorun yaşamadım.
@519@worcq Peki hocalarım bütçe düşürsek, 2. el Razer Cobra baksam nası olur 600-700e? 0'ı 1.400 olmuş. Kablosuz olmasına gerek yok mousenin. Cobra yerine benzer bütçede sıfır veya 2. el öneride yapabilirsiniz.
Edit: Cobra fotoğrafta ideal boyutta gözüküyordu fakat sanırım gerçekte küçük bir mouse. O yüzden onu eledim gibi.
En ucuz Glorious Model I GLO-MS-I-MB Siyah RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Glorious Model I GLO-MS-I-MB Siyah RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 949,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Glorious Model I GLO-MS-I-MB Siyah RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Glorious Model I GLO-MS-I-MB Siyah RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 949,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
SS Prime ile bu arasında kaldım. Sanırım attığınızdan alacağım. Teşekkürler. Bu arada kablolu yeni alınmış SS Prime'ın diz hizasından yere düşmesiyle sol tıkının direkt bozulduğuna (muhtemelen kırıldı içindemi mekanizma çünkü sallayınca içinden ses geliyordu, bu kadar alçak bir yerden düşmesine rağmen) gözlerimle şahit oldum önceden arkadaşımın mousesiydi, sanırım pek dayanıklı bir mouse değil, bu yüzden pek tercih edilesi gelmiyor bana.
SS Prime ile bu arasında kaldım. Sanırım attığınızdan alacağım. Teşekkürler. Bu arada kablolu yeni alınmış SS Prime'ın diz hizasından yere düşmesiyle sol tıkının direkt bozulduğuna (muhtemelen kırıldı içindemi mekanizma çünkü sallayınca içinden ses geliyordu, bu kadar alçak bir yerden düşmesine rağmen) gözlerimle şahit oldum önceden arkadaşımın mousesiydi, sanırım pek dayanıklı bir mouse değil, bu yüzden pek tercih edilesi gelmiyor bana.
Herkese merhaba, Yaklaşık 1.5 yıldır evimde kullanıyor olduğum Razer Basilisk V3 modeli hakkında sizlere deneyimlerimi paylaşıyorum. Ürünü Ekim 2022 tarihinde Hepsiburada üzerinden 730 TL'ye satın aldım. O günden beri de evdeyken aktif olarak kullanmaktayım. Öncelikle ürün her premium Razer...