Bütçe
1000
Model D kablosuz genel olarak daha oturaklı bir ürün. 900 liraya kablosuzunu bulduysanız alabilirsiniz.
Bu linkten buldum. Garanti ve faturası hakkında soru sordum ama satıcı daha cevap vermedi, kutusu var imiş. Baktığımda Model D 20 M, SS Prime Wireless 100 M basma ömrü vermiş. Bunlar teoridemi yoksa klinik testler mi acaba?

20M switchler Model D'nin kablolu sürümünde mevcut, kablosuzunda 80M switch kullanıyor ki bence o switchin hissiyatı SS Prime'dakinden daha iyi.

20M switchler Model D'nin kablolu sürümünde mevcut, kablosuzunda 80M switch kullanıyor ki bence o switchin hissiyatı SS Prime'dakinden daha iyi.
Epey'in azizliğine uğramışım. Teşekkürler bilgilendirme için.

1723048788155.webp

Aradaki farka değecekse A950 Pro alabilirim. Herhangi bir bilinen kronik sorunu var mı? Sanki bağlantı sorunları duymuştum A950 Pro hakkında ama tam emin değilim.

Kesinlikle değer. 2 gündür kullanıyorum. Superlight'ten geçtim. Daha akıcı hissettiriyor. Ve şarjı iyi gidiyor. 14 saat kullanımda sadece %10 şarjı gitmişti. Ve 20 dakikada %50 şarj olmuştu. Yani değer emin olun. Connectgameden alabilirsiniz ben bir sorun yaşamadım.

@519 @worcq Peki hocalarım bütçe düşürsek, 2. el Razer Cobra baksam nası olur 600-700e? 0'ı 1.400 olmuş. Kablosuz olmasına gerek yok mousenin. Cobra yerine benzer bütçede sıfır veya 2. el öneride yapabilirsiniz.

Edit: Cobra fotoğrafta ideal boyutta gözüküyordu fakat sanırım gerçekte küçük bir mouse. O yüzden onu eledim gibi.

Son düzenleme:
Cobra hem palm tutuşa hitap etmiyor hem de minicik, elemeniz iyi olmuş.

Kablosuz olmasına gerek yok mousenin. Cobra yerine benzer bütçede sıfır veya 2. el öneride yapabilirsiniz.

Cobra hem palm tutuşa hitap etmiyor hem de minicik, elemeniz iyi olmuş.

SS Prime ile bu arasında kaldım. Sanırım attığınızdan alacağım. Teşekkürler. Bu arada kablolu yeni alınmış SS Prime'ın diz hizasından yere düşmesiyle sol tıkının direkt bozulduğuna (muhtemelen kırıldı içindemi mekanizma çünkü sallayınca içinden ses geliyordu, bu kadar alçak bir yerden düşmesine rağmen) gözlerimle şahit oldum önceden arkadaşımın mousesiydi, sanırım pek dayanıklı bir mouse değil, bu yüzden pek tercih edilesi gelmiyor bana.

SS Prime ile bu arasında kaldım. Sanırım attığınızdan alacağım. Teşekkürler. Bu arada kablolu yeni alınmış SS Prime'ın diz hizasından yere düşmesiyle sol tıkının direkt bozulduğuna (muhtemelen kırıldı içindemi mekanizma çünkü sallayınca içinden ses geliyordu, bu kadar alçak bir yerden düşmesine rağmen) gözlerimle şahit oldum önceden arkadaşımın mousesiydi, sanırım pek dayanıklı bir mouse değil, bu yüzden pek tercih edilesi gelmiyor bana.
SteelSeries Prime daha iyi bir seçenek. Glorious'da bir zaman sonra scroll problemi oluşabiliyor. Onun haricinde güzel mouse tabii.

SteelSeries Prime daha iyi bir seçenek. Glorious'da bir zaman sonra scroll problemi oluşabiliyor. Onun haricinde güzel mouse tabii.
Prime'da da malzeme kalitesi sorunu var gibi ama scroll problemi can sıkıcı imiş, Razer'da da bu sorundan bıktığım için değiştirmek istiyorum zaten.

@Ali De Niro @519 Razer Basilisk V3'e ne dersiniz? İtopya'da indirime girmiş 1300 TL.

Son düzenleme:
Prime'da da malzeme kalitesi sorunu var gibi ama scroll problemi can sıkıcı imiş, Razer'da da bu sorundan bıktığım için değiştirmek istiyorum zaten.

@Ali De Niro @519 Razer Basilisk V3'e ne dersiniz? İtopya'da indirime girmiş 1300 TL.
Ben yaklaşık 2 yıldır Basilisk V3 kullanıyorum gayet de memnunum hocam. Hatta forumda bir uzun kullanım incelemem var. Onu inceleyebilirsiniz direkt.

Son düzenleme: