Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1000
1300TL civarına Rampage Drop Plus var. Type-C bağlantısıyla kablo kırılma derdi falan da yok, oldukça da kaliteli bir ürün. Yazdığınız ürünlerden 3-5 gömlek daha iyi.
gamenote un ürünlerindeki bu H2002D/E/P farkları nedir hocam ben çoğunlukla D olanını duyuyorum ama yukarıdaki arkadaşında dediği gibi jak kablosu olması biraz çekindiriyorDrop Plus alınabilir evet. İstisnai ürün. Bütçeyi hiç aşamıyorsak GameNote H2002D/P var.
E olanını bilmiyorum ama P ile D arasında fark yok denilebilir.gamenote un ürünlerindeki bu H2002D/E/P farkları nedir hocam ben çoğunlukla D olanını duyuyorum ama yukarıdaki arkadaşında dediği gibi jak kablosu olması biraz çekindiriyor
bu arada rgb takıntım falanda yok hocam herhangi bir fp ürünü bana uygun 1000 tl yi geçmeyecek şekildeE olanını bilmiyorum ama P ile D arasında fark yok denilebilir.
hocam rampage e çok fazla önyargı görüyorum veya eleştiri diyeyim ve bunu yıllardır duyuyorum o konunun sebebi nedir ?Ses kodeği/kartı iyi değilse H2002P, güveniyorsanız ve iyiyse H2002D. Fakat Drop Plus için zorlayın derim.
Çünkü oldukça fazla kalitesiz ve memnun etmeyen ürünleri var.bu arada rgb takıntım falanda yok hocam herhangi bir fp ürünü bana uygun 1000 tl yi geçmeyecek şekilde
hocam rampage e çok fazla önyargı görüyorum veya eleştiri diyeyim ve bunu yıllardır duyuyorum o konunun sebebi nedir ?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
BIOS güncellemesi sonrası Game Garaj laptopun interneti anlık kopuyor
- Charles Darwin