sucuklutosT

Çalışkan
Merhaba dostlar.

3 saat önce geçiş yaptım modeminizi yeniden başlatın dediler başlattım ve saatler geçe geçe yükseldi şu an Xbox'tan ve telefonumda 5GHz'deyken yaklaşiık 1000 alıyorum.
Ama söyle bir sorun var ki bilgisayarda anca 210 Mbps alabiliyorum.

Yani sorun belli.

Wi-Fi erişimimi sağlayan bu cubuk stick mi diyorlar artık her neyse onun hızı yetmiyor. oysa alırken dikkat etmiştim sitesinde de 800 Mbps'ye kadar ibaresi var ama modemin dibinde bile anca 300 görüyor 5GHz'de ve bu stick Wi-Fi 5 benim modemim 6E destekliyor.

Öğrenciyim ve cok param yok ucuza bir şekilde bu sorunu nasıl çözebilirim? Ethernet bağlayamam Wi-Fi TV'ye ve xboxa bağlı PC ise odamda.

1K'ya sorunu halledebilir miyiz? araştırmalarıma göre USB stick zaten yetersizmiş su PCI-e olanlardan takmak gerekiyor ama ne kadar fark edecek elimde kalmasın? Yetersiz de kalabilir fikrim yok.

Muhtemelen 1K bütçe yetmeyecek biraz zorlarsam ilerleyen zamanlarda alırım en azından.

Sizlere sorum var eğer deneyiminiz olduysa bana benzer ve sorunu çözdüyseniz lütfen nasıl çözdüğünüzü PC ile arada ne kadar mesafe olduğu gibi bilgileri verirseniz cok sevinirim.

Dipnot: Türk Telekom kullanıyorum işe yarar mı bu bilgi bilmiyorum.

Bu sorunu çözmek istiyorum lütfen cok yardımınıza ihtiyacım var her fikir her yanıt cok önemli benim için.

Son düzenleyen: Moderatör:
İki duvar var arada. Kroki şöyle:

1753650049866.webp