Veri Hırsızlığı: 108 milyon yurttaşın kimlik numaraları, adresleri ve GSM numaraları gibi kişisel verileri çalındı.

BTK’nın İtirafı: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), verileri koruyamadığını kabul ederek Google’dan yardım istedi.

Google ile İşbirliği: BTK, Google’dan çalınan verilerin bulunduğu dosyaların kaldırılmasını ve sorumluların tespit edilmesini talep etti.

Veri Formatı: Çalınan veriler, MySQL formatında kaydedildi ve toplam boyutu 42 GB.

Bir insan Allah'ın Arap mültecilerinin ve Anadolu orklarının neden bilgisini çalar ?
Çalsa ne yapacak kendilerine hayırları yok bunların.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sahip çıkamadılar. Sürekli uluslararası dolandırıcılar tarafından aranıyoruz. Bakın, boş bir tane hat. Daha hiç kimseye numara verilmedi, dün üç kere dolandırıcılar tarafından arandı...

540'lı sıfır numara almaktan başka çareniz yok. Benim ikinci el 541'li numaraya neredeyse hiç denk gelmedi.

@xapder, işte aldığım numara ikinci el de değil, sıfır. Direkt sıfır aldım.

Hocam sıfır diye ikinci el numara satılıyor. Vodafone'nin 540 numaralı geçen sene çıktığı için böyle bir durum mümkün değil. Ancak numaralar patladığı için öyle oldu. Yakında başkalarına da gelme olasılığı yüksek.