Her depremden sonra insanlar yakınlarına ulaşamıyor, şubat depreminde belki bu sorunlar yüzünden binlerce insanımızı kaybettik. 5G'ye hazırsınız ama depreme değil. Gerçekten fiyasko. Herkese geçmiş olsun.
Detaylar
Kim cevapladı?Gelişmemişlik. Şu ülkede bunu bile karşılayamayan altyapı yok sonra neden AB bize bakmıyor daha depremde oluşan aramaları kaldıramıyor hatlar 
Daffy Duck
Üstün
Vallahi sasirmadim. Bu ulke neler gördü. Deprem zamanında çadır satanı mi dersiniz, sanki ultra lüks bir operatormus gibi fahiş zamlar yapipta ufacik bir sallantıda bile çöken operatorler mi dersiniz. Siz ne derseniz diyin işte.
Max Verstappen
Yetkin
5G'ye hazir olduklarindan da supheliyim. Kasit olma (ust akil) ihtimali uzerinde de duruyorum. Partisiz siyasi gorussuz IQ seviyesi oda sicakliginin uzerinde her insanin tepki duydugu bir konuya hala cozum getirmeyip ayak uzatmaya devam etmelerine de sadece sasiriyorum.
duranforreal
Üstün
Aynen abi dur daha 5G gelecek.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 14
Ama olsun. Paketleri pahalı yapalım, nedense GB dolusu paketler su gibi aksın. Deprem olmuş bölgeye bir hafya sonra da fatura gönderebiliriz desinler. 3 zombiden çok hizmet bekliyorsunuz. Onlar sadece yemeyi biliyor, servisi değil. Uçan dron, şov felan.
Daffy Duck
Üstün
Evet arkadaşlar sövme butonuyum.
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
Bu gidişle korsan/amatör telsiz işine bulaşmak zorunda kalacağız.
Şubat depremlerinde de kabul etmemişlerdi.
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-