Detaylar
Kim cevapladı?Akın1
Uzman
1080p televizyon 40 inç ve beni rahatsız etmiyor sizce 55 inç 4K TV'ye geçmem ne kadar doğru? Konsollar 1080p görüntülerken RTX açabiliyor mu? 4K TV diyorum kesinlikle OLED değil.
Evet açabiliyor fakat sadece PS5 veya Xbox Series konsollarına sahipsen açabilirsin.
Son düzenleyen: Moderatör:
Lulz
Uzman
Neden OLED değil ?1080p televizyon 40 inç ve beni rahatsız etmiyor sizce 55 inç 4K TV'ye geçmem ne kadar doğru? Konsollar 1080p görüntülerken RTX açabiliyor mu? 4K TV diyorum kesinlikle OLED değil.
Hem boyut hem çözünürlük farkı bariz şekilde farkını hissedeceğin kadar fark var. Ne kadar ihtiyaç hissediyorsun? Ne kadar rahatsız ediyor seni? Ne kadar bütçen var? Bütçeni buna harcamaya değer mi? Yoksa uzun süre araştırıp artık almanın zamanı geldiğini mi düşünüyorsun? İleride daha da fiyatı artar alamam mı diyorsun? Kafada bir ton soru geliyor. Buna sen karar vereceksin. 46 INCH LCD 1080'den 55 QLED 4K'ye geçtiğimizde bariz farkı hissetmiştik.
Ne kadar doğru buna sen karar vereceksin. Daha büyük ve daha yüksek çözünürlükle daha kaliteli görüntü istiyorsan ve bütçen de buna uygunsa geçmek mantıklı tabii.
Ne kadar doğru buna sen karar vereceksin. Daha büyük ve daha yüksek çözünürlükle daha kaliteli görüntü istiyorsan ve bütçen de buna uygunsa geçmek mantıklı tabii.
Son düzenleme:
DarthGorsoy
Bilgin
Yanma mevzusundan dolayi olabilir.
Bigby Wolf
Başarılı
4K OLED kullanıyorum yanma falan yok. Eski serilerde vardı. Tavsiyem LG C4.
OLED ya da Miniled almaya çalışın ancak bütçenin artması kesin gerekir. Ben olsam 4K'ya geçerim.
OLED'ler daha pahalı.
PC'de 4K kullanıyorum TV'de 1080BAZEn diğer laptopta OLED ve yalnızca OLED için değermiş gibi geliyor.
İzledim zaten.
OLED değil işte.
İkisinden birini alacağım muhtemelen.
Hem boyut hem çözünürlük farkı bariz şekilde farkını hissedeceğin kadar fark var. Ne kadar ihtiyaç hissediyorsun? Ne kadar rahatsız ediyor seni? Ne kadar bütçen var? Bütçeni buna harcamaya değer mi? Yoksa uzun süre araştırıp artık almanın zamanı geldiğini mi düşünüyorsun? İleride daha da fiyatı artar alamam mı diyorsun? Kafada bir ton soru geliyor. Buna sen karar vereceksin. 46 ınch LCD 1080'den 55 QLED 4K'ye geçtiğimizde bariz farkı hissetmiştik.
PC'de 4K kullanıyorum TV'de 1080BAZEn diğer laptopta OLED ve yalnızca OLED için değermiş gibi geliyor.
4K da 1 kere film izle sonra eski televizyona bakınca (Neo sensin öyle farz et);
İzledim zaten.
OLED'ya da miniled almaya çalışın ancak bütçenin artması kesin gerekir. Ben olsam 4K'ya geçerim.
OLED değil işte.
Evet açabiliyor fakat sadece PS5 veya Xbox series konsollarına sahipsen açabilirsin.
İkisinden birini alacağım muhtemelen.
Yeni konular
-
Güneşten dolayı yaşanan brozlaşma için güneş kremi dışında ne yapılabilir?
- seeraddar
-
-
-
-
-
-
Elektronik Roborock robot süpürgelerde 1.000 TL indirim!
- Fırsat Ekibi