Pentium G4560
Çalışkan
Bütçem 11-12 civarlarında. Ikea Markus alacaktım ama sepetteki %10 nakliye bedeli saçmalığını görünce vazgeçtim. Önerilerinizi bekliyorum.
Seduna Pro öneririm.Bütçem 11-12 civarlarında. Ikea Markus alacaktım ama sepetteki %10 nakliye bedeli saçmalığını görünce vazgeçtim. Önerilerinizi bekliyorum.
5.5 yıl aktif olarak kullandım ama yok ya. Fiyatına göre alınabilir bu arada ama 12000 TL bütçe varsa şu an kullandığım XDrive Anka veya 15'li Plus tercih edilmeli. Bel desteği daha iyi, boyun desteği var, koltuk süngeri biraz daha sert ama hala rahat, koltuğu istersen komple arkaya eğ ister sadece sırt kısmını eğ ve son olarak oturak pad de aldım bir rahat anlatamam.
12.000 TL bütçe ile oyuncu koltuğu alınacaksa Zio bakılmalı, rakipsiz.5.5 yıl aktif olarak kullandım ama yok ya. Fiyatına göre alınabilir bu arada ama 12000 TL bütçe varsa şu an kullandığım XDrive Anka veya 15'li Plus tercih edilmeli. Bel desteği daha iyi, boyun desteği var, koltuk süngeri biraz daha sert ama hala rahat, koltuğu istersen komple arkaya eğ ister sadece sırt kısmını eğ ve son olarak oturak pad de aldım bir rahat anlatamam.
Benim oturduğum yerde bir Zio satış mağazası yoktu sadece XDrive vardı o yüzden XDrive modellerini deneyerek aldım. Siz Zio denediyseniz ve memnunsanız oradan da önerebilirsiniz. Ama bu koltuk mevzusunda bir denemeden kesinlikle almamak lazım ikincisi de boy ve kiloya göre almak aşırı önemli. Çünkü özellikle daha pahalı modeller böyle 190-195 cm 120 kg insanları düşünerek falan yapıyorlar benim gibi mesela 181 cm 60 kg biri için çok rahatsız bir deneyim oluyor. Sitelerinde genelde hangi modelin hangi boy kilo aralığı düşünülerek tasarlandığı yazıyor tabi ona da dikkat etmek lazım.12.000 TL bütçe ile oyuncu koltuğu alınacaksa Zio bakılmalı, rakipsiz.